Nejste přihlášen/a.
TV LG 37 LD 420,nemá optický výstup a proto prosím o radu,jak vytáhnout audio signál třeba do soupravy 2.1 nebo 5.1 třeba Genius.Prostě pro lepší poslech-hlavně zážitek z F1.Děkuji,kutilové a odborníci,za rady.PS:přes sluchátkový výstup to není ono-korekce jsou vynulovány a zvuk se mi zdá zkreslený.Ikdyž je pak možné si hlasitost ovládat dálkovým ovládačem.ale ten zvuk není přirozený.
doplněno 18.01.13 19:07:Tak aby byla hlasitost ovladatelna dalkovym ovladacem tv.
Ale pres scart mi nepujde regulovat hlasitost.Pre s sluch.vystup ten zvuk je prosne divny.
doplněno 18.01.13 19:10:Nebo mi porad soupravu,ktera by mi se zvukem Ferrari neco udelala.
1-musel bych ale mit Genius s dalkovym-pokud to pujde pres scart.2-pres ten sluchatkovej vystup jsem zkousel a Genius 2.1 355-snad jsem si to zapamatoval dobre a vysledek byl uspokojivy na 20 procent.Basy tam trosku slyset byly,ale stredy v prd...Doporucil bys mi Genius sww hf 5.1 5050 v2?Myslis ze by ten zvuk se zlepsil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.