Dobrý den mám problém s monitorem. Při běžném používání PC monitor v pohodě šlape ale při spuštění trošku složitějších her na grafiku začne probkikávat červeně. Polední dobou mi začal dokonce vypínat sam od sebe. Vypadá to jako režim spánku. Napíše mi power saving mode, vypne a nepomůže nic jiného než restart celého PC. Základní věci v nastavení sem zkontroloval a jsou OK. Kdyby někdo s Vás uměl poradit budu jen rád. Děkuji s pozdravem R. Š.
Tohle pravděpodobně nebude chyba na straně monitoru, ale na grafické karty případně jejich ovladačů. Doporučil bych kompletně odinstalovat ovladače grafické karty a nainstalovat poslední dostupné. Další možností je dát do PC druhou funkční grafickou kartu a vše odzkoušet.
Dobrý den pánové, pravdu jste měli vlastně oba v háji je grafika.Zkoušel sem přehodit monitor se známým a u něj to bylo ok. Mé PC ale už ten jeho mon. vypínalo. Nová grafika je v krabici a uvidíme co bude dál. Mnohokrát díky.
Jen mě napadla drobná možnost, zvláště pokud má grafika větráček tak zkouknout jeho funkčnost a alespoň profouknout stlačenym vzduchem. Možná jsem paranoik ale podle mě to MŮŽE být i přehřátim...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.