Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce. Neví někdo o nějaké společnosti, která nabízí internet i tv a má pokrytí v malé vesnici v olomouckém kraji?
Hlavně ne UPC, teď jsem dočetla jednu velmi ostrou diskuzi na tuto společnost.
Děkuji za rady. Lucie
Dobrý den, tak v privní řadě bych chtěl podotknout, že na Váš dotaz se snad ani nedá odpověďět jelikož jste nenapsala vesnici konkrétně, takže nejde ověřit ani to co píší kolegové výše a to TV od O2 přes pevnou - spíš pochybuji jelikož by jste musela mít kousek ústřednu.
Co se týče UPC,tak kromě satelitu poskytují služby hlavně ve velkých městech, takže od UPC jedině satelit.
Za mě ovšem můžu říct, že taky jsem četl diskuze, taky jsem se bál a nakonec bylo UPC to nejlepší co jsem, kdy měl,
všechna aktivace a zřízení tv za 1 Kč a rok a půl internet 10 Mb/s a základní nabídka TV za 399 Kč,
teď jsem na menším městě, kde je nějaká "chamtivá"banda a platím za 10 Mb/s 570 Kč bez televize.
-
-
podívejte se tedy na tento odkaz a zjistěte jestli máte nějakou ze služeb od O2 dostupnou:
doplněno 13.11.11 17:17:oprava *v první
Nevím, co jste se dočetla, ale je třeba si ujasnit fakta a srovnat ceny. UPC má nejlepší kvalitu signálu, hlavně bez výpadků a myslím, že za tři stovky měsíčně televizi z internetem nikde nepořídíte. (150kč - 50 programů, 150 internet 1mega)
Chce to ale na jejich stránkách zjistit jestli je vůbec nějaká služba dostupná v místě kde pobýváte!.!.! U mě jejich služby podle jejich stránek nejsou dostupný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.