Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SE experia mini a navigace

Od: jer odpovědí: 6 změna:

Jelikož mi dosluhuje starý telefon, přemýšlím o pořízení nového. Nechci do něj investovat moc, stačí mi když se dovolám, hry a internet nepotřebuji. Ale láká mě využití navigace, která by se občas hodila - takže bych si kvůli ní nějakou kačku klidně připlatil. Líbí se mi SE experia mini a otázka tedy zní - lze používat navigaci bez připojení k netu? Připojoval bych se jen přes wifi, net v mobilu mít nechci. Nebo je potřeba být pro navigaci on line? Popř. jaké telefony v ceně do 4tis. mají navigaci bez nutnosti být připojený?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chrest*
hodnocení

0x

když si stáhneš mapy, tak nemusíš byt připojený k netu

jer
hodnocení

a ty se stahují odkud? Zadarmo asi nebudou, že?

chrest*

jo jde to zadara, samozřejmě ne legálně :) ale jde ...já jsem mapy zatím nestahoval, ale vím kde se dají stáhnout do zpráv ti pošlu odkaz.. jinak si pročti toto forum forum.semania.cz/... tam toho bude víc

doplněno 12.11.11 19:52:

kdyžtak mně napiš mail, zpráva ti nejde poslat nejsi registrovaný

jer
hodnocení

a legálně to stojí kolik? Je jich asi víc druhů že, jaké mapy jsou nejlepší? mail je ogarpetr@seznam.cz

jer
hodnocení

nejsou moc drahé... a jak je to s aktualizacemi? jsou už potom zadarmo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]