Nejste přihlášen/a.
Jelikož mi dosluhuje starý telefon, přemýšlím o pořízení nového. Nechci do něj investovat moc, stačí mi když se dovolám, hry a internet nepotřebuji. Ale láká mě využití navigace, která by se občas hodila - takže bych si kvůli ní nějakou kačku klidně připlatil. Líbí se mi SE experia mini a otázka tedy zní - lze používat navigaci bez připojení k netu? Připojoval bych se jen přes wifi, net v mobilu mít nechci. Nebo je potřeba být pro navigaci on line? Popř. jaké telefony v ceně do 4tis. mají navigaci bez nutnosti být připojený?
jo jde to zadara, samozřejmě ne legálně ale jde ...já jsem mapy zatím nestahoval, ale vím kde se dají stáhnout do zpráv ti pošlu odkaz.. jinak si pročti toto forum forum.semania.cz/... tam toho bude víc
kdyžtak mně napiš mail, zpráva ti nejde poslat nejsi registrovaný
a legálně to stojí kolik? Je jich asi víc druhů že, jaké mapy jsou nejlepší? mail je ogarpetr@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.