Nejste přihlášen/a.
ZDRAVÍM NEMATE NEKDO SCHEMA vrtacího KLADIVa,NEJAKY EINHELLjedna se o sds plus,segrovku jsem tam dal ale sekač tam nedrží jak tam ale ty kuličky drží,když vyndam sekač propadnou místo něj?NEVÍM JAK DÍLY POSKLADAT NAZPATEK ABY SEKAČ DRŽEL...DÍKY
no mam extol ale ty kuličky drží stylem že jsou nepatrně větší než otvory v hřídely,já tam mam snad 7mm,celé je to zajištěno hlavou pružinou perovou segrovkou a na konec je ten gumový klobouk,tak že bych to viděl bud v opotřebení středového hřídele nebo těch kuliček ,do vnitř nesmí projít a ven je drží ta hlava.nerozpadlo se vám to a nepoužil jste nějaké jiné?to mě se taky povedlodal jsem tam 6 a musela tam být 7mm
ano asi už sem to kdysi spravoval mam tam taky 6mm kuličky,kde mam sehnat ty 7mm?to nebude klasicka řada...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.