Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní satelitní přijímač

Od: zelenac* odpovědí: 3 změna:

Mám novou telku a k tomu starší sat. přijímač Homecast 3000. Obraz tedy na uhlopříčce 120cm se dost oproti malé obrazovce zhoršil. Bylo mi řečeno že mám koupit nový sat. přijímač a bude to lepší. Nevím, jestli to fakt bude mít vliv. Koukám po nabídce někde uvádějí přijímač FULL HD, jinde zase pro TVHD, tak nevím kaký je mezi těmito rozdíl. Kamoš říkal že je ok tento ale nejsem rozhodnut:

Technisat Technistar S 1.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak Koupí novýho přijímače asi nic nezkazíš. Dobrý jsou všechny HD postavený na Linuxu. Mezi nimi bude jeden z lepších asi tenhle parabola.cz/... ale je otázka, zdali se vložený prostředky vrátí. Pro někoho jo, pro někoho ne. Já mám HD-Box, jsem spokojenej a byl za půlku. ceny Dreamboxu.

Výběr satelitů je převelikej a vybírat si můžeš dlouho. Tak si vyber ten kterej se ti líbí a se kterým se ti dobře pracuje.

kamill*
hodnocení

1x

Zhoršenie obrazu na novom 120cm Tv ,ak sat.príjímač je iba SD je dané nezmeneným počtom bodov , vodorovne cca 720x 560zvisle .Určite si aký velký bod u 14 palcovej a 47 " obrazovky. Nový tv vie zobrazit temer 3x viac =1900x 1080 v režime HD .Tie body sú podstatne menšie a obraz je "zaostrený". Prijímač nekupujte podla rady kamošov,alebo ešte horšie ,čo sa vám ako zelenáčovi bude páčit, ale pozrite si na stránke skylinku.cz ,ktoré HD prijímače od nich dostali certifikat Ready skylink ,že korektne spolupracujú s kartou Irdeto .Platí aj pre cslink . Technisat -TechniBox SIR punc má,váš šampiom nie .Rozhodnutie je na vás.

raadek*
hodnocení

0x
Nový neznamená lepší. Technisat nebýval špatný, ale osobně bych volil značku Kathrein. Nečekejte však nějaké výrazné zlepšení obrazu při datovém toku Skylinku nebo CSlinku. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]