na standardni sledovani TV samozrejme bryle nepotrebujete
pridam jeste muj nazor podporeny radou testu - sledovani 3D filmu je urcite zajimave zpestreni /obcas/..ale pokud budete koukat na klasicke programy, maji 3D tv o poznani horsi obraz nez ty klasicke
Máme 3D a na brýle, které k ní byly se vesele práší. Mě z toho bolí hlava a manžel si připadá jak ufo. Nehledě k tomu, že u televize máme většinou zapnutý každý svůj notebook a s brýlemi se na obojí nedá koukat. Dneska už bych si to nekoupila.
doplněno 11.11.11 16:10:
I když... počkala bych si rok, dva. Pak vyjdou televize s novou technologií, kde na 3D budete koukat bez brýlí.
jessi24
marenko? jaké máte doma filmy ve 3D?nějak nám to nefunguje.stáhli jsme jsi z netu a brýle se zapnou a pak vzápeti vypnou.Máme brýle za 490Kč samsung určený k naší televizi.
marenka*
Filmy jako takové žádné nemáme, přepnu si na ovladači k televizi na 3D a vidím v tomto rozměru třeba i zprávy. Je pravda, že pokud někdy na satelitu, teď si nevzpomenu na jakém kanále dávají specielně natočený film pro 3D, je to lepší, máte pocit, že natažená ruka po vás sáhne. Brýle v hodnotě cca 3,5 tisíce jsme dostali k televizi. Panasonic. Jsou taky zapínací, nemáte je jenom vybité? Další co mi říkal manžel, tak že pokud se s nimi chvilku budete koukat "vedle", tak se sami vypnou.
honza25
Ahoj taky máme led tv samsung 3D a brýle se ti vypínají protože to jsou ty jednoduché 3d filmy na které se kouká na normální tv s těmi papírovími brýlemi.Vy potřebujete blu ray filmy ve 3D aby vám to šlo na té televizi a ještě potřebujete přehrávač který umí přehrát 3D efekt já na to mám PS3.
Děkuji všem za vaše názory i diskuzi ,dle vyhodnocení vaších reakcí soudím ,že takovou kravinu s brýlema doma nechci .
stirecek*
stejně bys ji nevyužil, ve tři dé se zatím vysílat nebude a filmy jsou drahé, navíc bys potřeboval další přehrávač. Raděj investuj do FULL HD
marenka*
Souhlas. Na Full HD se hodně rychle zvykne a je to paráda.
stirecek*
Dobráku oplatil jsem Mařence, je to návykové i bez brýlí
aaaaaa*
a na co všichni v tom fůlhádé koukáte? Všichni máte BD přehrávače, platíte sat ...?
dzordz*
na fullHD kabelovku a obraz z ntb
marenka*
SkiLink, ale neplatím, ty programy co tam jsou zdarma bohatě stačí. A fakt je znát, když přepnu třeba z Nova HD na Novu. Nikomu to nenutím, nejsem propagátor, prostě je to lepší. A když už mám velkou televizi, proč na ní nemít kvalitní obraz.
stirecek*
Tak tak UPC - HD kanálů je tam dost, sem tam stáhnu nějakou novinku z netu.
osobně bych si 3D televizy rozhodně nepořizoval mě postačili 3D brýle cca za 200 kč a 3D film si bez problému pouštím na klasické tv která 3D nepotporuje tudíž sem ušrtřil nějakých 10 000
Zkuste LED LCD TV LG 42LW4500 Full HD (3D Cinema) nebo větší+přehrávač LG BD 670.mám to půl roku,je pravda že jsou filmy drahé a na stahnutí toho moc není,ale kdo nemá tak neví,není to sice jak v kině,potřebujete k tomu správné formáty MKV,.. atd.brýle jsou pasivní ,bez drátu jiná technologie a lehké jde jen o zvyk. se na to koukat,jo a za dva roky že bude koukání na 3D bez brýlí tomu bych nevěřil,jo a bud koukám na TV nebo na Notas,ne obojí protože oči dostávají záhul z 3D na monitor malý ještě k tomu Notas. doplněno 17.01.12 15:10:
Jo je to téř Bllue Ray.
marenka*
Tak to je na příspěvku vidět, že vaše oči dostávájí záhul.
sakal3*
Nevím jestli to bylo na mně o tom příspěvku,ale pouze jsem reagoval na to že někdo kouká na TV a i Notas ,to asi nejde když je obojí jiná technologie a mám brýle,jako když koukám na slunný den a pak třeba do jeskyně,tak ty oči si musí zvyknout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.