Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Galaxy 550 nebo t-mobile Move

Od: janinecka odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

chci si koupit prvni dotykovy telefon, ale vubec se v tom nevyznam... chci si koupit uz nejaky pouzity, a co jsem se tak divala na Aukro, tak se mi do ceny, co jsem ochotna za to dat, libily tyhle dva. Ktery je podle Vas lepsi?

Na to galaxy se mi libi, ze ma i smerovy sipky, takze mozna pro mne ten prechod na dotykac nebude takova hruza...ale je to nejka vyhoda oproti Move?

ktery je lepsi...

dekuji za odpoved

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

androidtelefon
hodnocení

0x

řiďte se jednoduchým pravidlem, musí v tom být vyspělý operační systém pro který je dostatek aplikací a her, dostatečná podpora od ostatních uživatelů ...

... nejlépe tedy rovnou ten nejrozšířenější systém což je Google Android ... pokud dotykovém telefonu není nestojí za moc ...

podívejte se do tohoto seznamu, http://goo.gl/17qr je to žebříček telefonů se kterými jsou uživatelé nejvíce spokojeni, jsou to android telefony ...

heureka

pokud se rozhodujete mezi dvěma telefony tak si je najděte oba na heurece a zobrazte si uživatelské recenze ... tam se hned dozvite jak jsou s tim nebo jinym telefonem uzivatele spokojeni nebo nespokojeni ...

treba hodnoceni tmobile move je zde mobilni-telefony.heureka./...

hodnoceni galaxy 5 je zde mobilni-telefony.heureka./...

a hodnoceni vsech ostatnich je zde mobilni-telefony.heureka./...

Galaxy 550 nebo t-mobile Move

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]