Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr modelu mobilního telefonu

Od: arkjnu odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám na možnost na výběr z uvedených mobilních telefonů - operátor mi je dá zdarma k paušálu.

HTC Wildfire S

Samsung Galaxy Ace

Sony Ericsson Xperia mini pro

Sony Ericsson Xperia Active

Nokia C 6

Nokia 700

V současné době vlastním mobil Samsing SHG D900i, tedy bez operačního systému a jsem s ním spokojený. Stručně uvedu, co bych v novém telefonu uvítal:

konektor pro nabíjení v podobě malého USB konektoru (univerzálnost)

výstup 3,5mm jack na sluchátka

navigace GPS bez nutnosti připojení na internet s mapou ČR!

dobrou výdrž na baterii v pohotovostním režimu (při nepoužívání)

dobrý fotoaparát s autofocusem (nahrávání videa mne moc nezajímá)

rychlou odezvu při používání (otevírání SMS...)

uvítal bych funkci FM rádia

Jaký model byste mi doporučili. Zatím nejsem zvyklý na používání žádného operačního systému. Rád bych chtěl takový, který bude spolehlivý, nebude se zasekávat, sám vypínat...

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arkjnu
hodnocení

ještě bych doplnil, že bych uvítal WiFi připojení a diodu pro svícení (funkce klasické baterky)

tarantule*

to mají všechny android telefony které uvádíte ... u těch nokií si nejsem jistý, ale nokii už bych dnes nebral

zkuste Xperii Mini Pro pokud je to ta nová bez označení X10, viz obrázek

Výběr modelu mobilního telefonu
tarantule*

s bezplatnou offline navigací pro xperii mini tady rád poradím, stačí se kdykoliv na poradně zeptat :)

noproblemo*
hodnocení

0x

ja bych bral Samsung nebo HTC, parametrama jsou na tom skoro stejně

mobilmania.cz/...

mark165

samsuny a htc ktere uvadite nejsou moc vykonne, ale mate tam jeden super vykonny telefon a tim je Xperia Mini Pro ... tedy pokud to není stará Xperia X10 Mini Pro ...

mark1655
hodnocení

0x

vzhledem k vašim požadavkům doporučuji z výše uvedených pouze

1/ Sony Ericsson Xperia Mini Pro - splní požadavky beze zbytku, pokud s nim budete mit v budoucnu jakekoliv rozepre zeptejte se tady rad poradim take jej pouzivam k maximalni spokojenosti

Dejte si pouze pozor aby vas nevzali na hul, existuje totiz i starsi verze tohoto telfeonu ktera ma v nazvu X10, tu urcite neberte, tento telefon se spravne jmenuje Sony Ericsson Xperia Mini Pro SK17! a vypadá takto sonyericsson.com/...

ten nový model poznáte podle spodní řady tlačítek, která má kolem středního tlačítka takovou jako by obruč ...

tento telefon je opravdu špičkový

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]