Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěl bych si koupit ebook reader, ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. Tak bych Vás chtěl poprosit jestli by jste mi nemohli doporočit nějakou značku, na co si dát při koupi pozor a jaké dovednosti by měl alespoň umět. Jinak nechce se mi do toho investivat víc jak 4K. Předem diky za odpovědi?
Displej rozhodně neprosvětlený e-ink (s ohledem na tvoje oči). Nejlepší má Kindle, ale ostatní nijak nezaostávají, rozdíly jsou nepatrné.
Pokud máš e-booky v různých formátech a nechce se ti je konvertovat, tak zvol čtečku, která je umí - v tomto ohledu je skvělý třeba PocketBook (já mám PocketBook 602, spokojenost).
Jinak se čtečky prakticky až tak neliší - některá má to či ono, ale základní funkce - zobrazování knih - jde na každé
Jedině Amazon Kindle, sám jsem měl možnost si ho "osahat" a je to výborné, není to nijak drahé /2000,- myslím/. A myslím, že tam je i připojení k internetu pomocí wifi, takže jako nouzovka se to dá použít i na internet. Ale obraz bude pouze černobílý...
Jak již tu psal předpisatel, displej jedině nepodsvícený- Kindle má speciální displej na bázi inkoustu, takže stránka eknihy na displeji vypadá jako stránka papírové knihy. Do Kindlu si můžete nechat i posílat světový tisk za nějakou sumu přes Amazon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.