Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak připojit USB kabel do televize "LG M2380DF" . Kabel připojím na telefon také LG a USB konektor do televize. Ukazuje se mi, že se USB přehrává ale nic se neděje. Tak jdu do MENU a vyberu tam možnost USB a dám seznam foto,videí,hudby a ono mi to napíše, že nejsou k dispozici žádné paměti. I když jsem si dala v telefonu galerii a na televizi jsem to udělala znova ukázalo se mi to samé. Potom se mi ukázalo že se naskytla chyba a že mám USB odpojit a připojit znovu. Tak to zkouším a ono nic. Poraďte mi prosím jak to mám udělat. Předem děkuji za odpovědi, lili65
Ale samozřejmě že komunikovat může, mobily s paměťovou kartou se běžně hlásí v PC jako flashka svou vnitřní pamětí a případně jako druhá flashka, pokud má telefon v sobě kartu. Ono jen záleží v jakých složkách jsou soubory v mobilu uloženy, některé TV je mají problém najít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.