Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil?

Od: elbarto* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, vzhledem k tomu, že mému současnému mobilu se rozbilo napájení (nelze připojit nabíječku) vypadá to, že si budu muset koupit nový. A já nevím jaký, rozhodně chci Smartphone (chytrý telefon) a mám několik možných alternativ

1) Samsung Galaxy S II

2) iPhone 4S

3) Nějaký od HTC (je jedno jaký)

Potřeboval bych poradit, jaký byste doporučovali z těchto možností, jejich klady a zápory... Děkuji mnohokrát.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívej se na heureku.cz, jak tyto mobily hodnotí lidé, kteří je vlastní a podle toho se rozhodni. Mám HTC HD2 a jsem naprosto spokojený, ale kdybych se měl rozhodnout teď, asi bych šáhl po Samsungu Galaxy.

mark165156

presneji sem na heureku, at to nemusis dlouze hledat mobilni-telefony.heureka./...

noproblemo*
hodnocení

0x

jestli chcete ,,chytrý telefon,, tak nevím co v seznamu děla iphone

teď vážně - iphone má podle mě nejlepší zpracování...vedle něj Galaxy působí jako plastová hračka + jednoduché ovládání /telefonu jako takového..ale v současné době bych si jednoznačně vybral Android. HTC nebo Galaxy. Osobne mám zmiňovaný Galaxy s II a až na pár detailů naprostá spokojenost.

elbarto*
hodnocení

Tak jsem se podíval na tu Heuréku, a zaujaly mě tři telefony, HTC Desire Z, HTC Sensation a HTC 7 Pro. Desire a 7 Pro mají výsuvnou QWERTY klávesnici, což považuji za obrovské +. Spíše bych bral to 7 Pro ale má OS Windows Phone 7, což mě trochu dost odrazuje. Co si myslíte o těchto třech? (Recenze na heuréce jsou vcelku kladné)

mark16

WPhone 7 se opravdu vyhněte širokým obloukem android má podstatně lepší celosvětovou pozici, je pro něj lepší uživatelská podpora více her a aplikací android je lépe navržený pokud jde o uživatelské prostředí ... WPhone 7 je pouze ukázka toho jak lze na velkem displeji plytvat mistem ...

mark16515

android HTC Sensation XE je dobra volba, ten bych doporucil

aaaaaa*
hodnocení

0x
je to velká móda tyhle smart, máš doufám tarif s internetem, bez něj ty telefony zas tak smart nejsou.
mark615516

stále má možnost připojovat se k internetu přes wifi (doma v práci ...) datovy tarif nutne nepotrebuje.

mark165165
hodnocení

0x

z těch které uvádíš je cenový a kvalitativní vítěz jednoznačně android Samsung GALAXY S II to je jistota, vůbec neváhej, mám ho už 4 měsíce a je to dokonalý telefon. nezapomen pak odebirat postouranni.cz/... abys byl v obraze jake jsou novinky nove hry a zajimave aplikace :) ... cau

Jaký mobil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]