Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit icq v sony ericsson hazel j20i

Od: gahaw odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mohl by mi někdo pomoct se spuštěním icq v mobilu, nainstalovala jsem si ho do mobilu sony ericsson hazel ze stranky mim.icq.com, a kdyz ho chci spustit, tak se to nacita a skonci mi to na 30%, a nakonec napise

"připojení -...- nenavázáno.java.lang. RuntimeException:401"

a nepripoji se. Projizdet ho muzu, ale nevidim kontakty a nic vic a nepripojim se. Pripojuji se pres wifi, v pocitaci nemam zadny problem, tam funguje bez problemu. Nema nekdo s timto zkusenosti a poradi, prosim, Dekuji Gabca

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fadsf
hodnocení

0x

nemáte funkční internetové připojení, to je zjevné ... funguje vám internet v jiných aplikacíh?

gahaw
hodnocení

Dobrý den, co tam mám od Ericssonu tak to funguje a facebook mi taky funguje bez problémů, i se přihlásím na jakoukoli stránku na net, seznam, na mail, atd. Tak nevim proc. Najede mi to ale zustane to na 30% a dál nic a pak tam nic nevidím, i jsem zkoušela přes Jimma, to se mi přihlásí v pohodě, ale zase se mi ukážou jen kontakty z icq, ale co mám kontakty facebookový a telefonní tak ty se mi tam neukážou, tak fakt nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]