Nejste přihlášen/a.
dobrý den jsem ze Slezska chtěl jsem se zeptat mám televizor sencor-slt2606dvb-t.Při používání dvb-t,mi hrajou české programy a taky polské,ale ty polské jde jenom zvuk kde je problém prosím?Hraničím s polskem.že by televizor neměl mpeg4?a tudíž jen jde zvuk?nechápu děkuji za odpověď.s pozdravem Vojta
Proboha lidi! Už jste někdo viděl aby špatným příjmem digitálního signálu šel jenom zvuk nebo jenom obraz? Problém je, že poláci sice zahájili později, ale ve formátu MPEG4 ..
Máš sice televizor, ale pro příjem signálu je mnohem důležitější anténa. Pochybuji, že oba signály jdou z jednoho vysílače. Pořiď si na Polsko druhou anténu.
Nemluvím o signálu, ale o vysílači. To, že anténa okrajově chytá Polsko neznamená, že chytá signál naplno. Zkus pootočit anténu na polský vysílač a budeš mít možná opačný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.