Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panasonic TX-L32E30E a sd karta

Od: hackerx* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat,mám televizi panasonic TX-L32E30E a při vložení micro sd karty pomocí adaptéru s obsahem mi tlevize zobrazí upozornění že žádne zařízení není vloženo v režimu přehrávání médií,skoušel jsem to i na sateletním přijímači pro sd karty tam sice sd kart uzaznamenalo ale došlo k zablokování ovladání pro satelitní přijímač.V mém notebooku jsem sd kadrtu už několikrát vložil a běžně nahrávám a přehrávám jakýkoliv obsah s této micro karty.Tuto kartu také běžne a bez problému používám v mobilním telefonu.Pokud Vás napadá v čem může být problem budu rád když mi ho sdělíte.Předem děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A máš na ty kartě daný soubory ve formátu co ta televize umí přehrát? Komp ti většinou přechroupe všechno, u televizí a podobných věcí to tak zdaleka není.

olaf71*
hodnocení

0x

zařízení třeba nepodporuje tuto velikost karty, je tam nějaké maximum.

Taky to může být jinak naformátovaná karta než by si televize přála. Možností proč to nejde může být nespočet.

hackerx*
hodnocení

Karta ma 2gb a na kartě je obsah který by televize měla přehrát,takže skusím jinak přeformátovat,jinak napadá Vás ještě nějaká možnost.Přešdem děkuju

aaaaaa*
hodnocení

0x

a návod, strany 93-95 jsi zkoušel?

hackerx*
hodnocení

ne nezkošel,podívám se prostuduju kdyžtak skusím přeformátovat.Zatím děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]