Nejste přihlášen/a.
před nedávnem nám v Ostravě vypínali analog a tak jsem si ke staré televizi koupil STB, ale bohužel nemohu zachytit žádný signál DVB-T. Dokonce ani na nové TV se zabudovaným tunerem nenaladím v režimu DTV nic.
Kde je problém? Podle mapy dostupnosti tu mají vysílat jak Hošťálkovice, tak Hladinové, ale nenaladí se mi vůbec nic.
Díky za rady.
0x
Jestli přijímáte na svou vlastní anténu, mělo by to chodit. Možná bude třeba počkat, až úplně vypnou ten analog, což bude 11.11.2011 ( dtv.ctu.cz/... - pravděpodobnost, že by ale byly tímhle signálem zahlceny oba přijímače je velmi malá, nicméně zde v Praze jsem viděl přijímač (PC karta), který nemohl naladit všechny multiplexy, dokud běželo souběžně an. vysílání, po jeho ukončení už s ním problém nebyl.
Máte - li dobré příjmové podmínky, tak zkusit náhražkovou anténu, 15 - 20cm dlouhý drát (nebo i trochu delší) do ant. zdířky, jestli se zachytí alespoň něco.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.