Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si zesilovač vivanco a chtěl bych do něj zapojit reproduktory. Z repro mám vyvedený klasický jack 3,5 , který ovšem do zesíku nelze zapojit. Mohl bych dostat radu? jak na to?
Jde o to, ze když jack ucvaknu a spojím s kabelem na konci s cincem a zapojim tak bohužel nehrají
Jsou (resp. byly) oba repráky zapojené na jeden kabel a nebo každý na ´svůj´? Jaký byl ten jack - mono nebo stereo? Jak zapojuješ ten cinch?
doplněno 18.01.13 11:42:Takže z každého repráku jdou dva dráty (dvojlinka), jeden černý a jeden červený? - v tom případě červený na středový kontakt cinche...
doplněno 18.01.13 15:58:Jaké parametry mají repráky a zesilovač? Můžeš - případně, zkusit jiný reprák na zesilovači? A reprák zapojit jinam (třeba na PC)?
doplněno 18.01.13 19:17:Pokud repráky nehrají ani na jiném zesilovači, mají buďto vadné ´káblíky´ a nebo cívky.
Nezda sa mi aby vystup zo zosilovača bol robeny "činčom"Nie je to len vystup pre predzosilovač,zosilovač?Nevedel by si sem dať foto zosilovača,alebo link nan?Určite by to pomohlo.
Protože to je mixpult,zesilovač bude mít pouze příposlechový.REC.Ostatní konektory jsou vstupy pro nastavení úrovní signálu.Domnívám se,že k poslechu přes bedny budeš muset mix propojit ještě k výkonovému zesilovači a pak z něj teprve výstup k repro.
JABRAKA
je mi líto, ale obávám se, že tohle zesilovač není, že je to jen MIX a nic víc. Už je údaj o pojistce 40 mA tomu nasvědčuje.
doplněno 18.01.13 19:52:cinch na výstupu zesilovače opravdu nebývá
Tak teraz to už je jasne.K tomu zbytočne pripajaš repraky.Musiš MIX najprv pripojiť na vykonovy zosilovač.Mix je ničo take čo zlučuje niekolko zdrojov signalu.(napr. cd prehravač ,gitaru ,magnetofon atd.)No a potom ich môžeš rôzne prelinať-mixovať.A všetky tie signaly zosili na rovnaku uroven.No je to nizka uroven .Ktoru musiš potom ešte zosiliť vykonovym zosilovačom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.