Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 4s a splatky?

Od: 007smart odpovědí: 10 změna:

store.apple.com/... jde tady iphone 4s koupit na splátky? a není to DPH nejeke moc vysoke? popripade vyplati se koupe na splatky?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, na splátky se nevyplatí, za půl roku může být o dva (i více) tisíce levnější.

aaaaaa*
hodnocení

0x

mobil, foťák, novější TV, dovolená ... na splátky je vždy nesmysl. Navíc "i" je telefon do jisté míry stylovka ne pro každého a když nemáš blbých 15000 tak mezi ty lidi nepatříš a budeš jen nešťastný. Pořiď si Samsung, LG, Nokii za 3000-5000. Co když Ti ho šlohnou, to bude Tvůj finanční konec?

DPH je normální ZS, co je na něm divného?

markgg
zkuste raději telefon google nexus S za necelých 6500 rozhodně lepší volba.

hodnocení

0x

V dnešní pohnuté době je nejlepší cokoliv na co nemáme si pořídit na splátky, protože než bychom na to našetřili, tak může být pozdě *smich*.

mark156561

to je zcela nesmyslný názor velice hloupých lidí, doufám že to byl jen pokus o vtip. Telefon, televize a podobne s prominutim hovadiny nejsou duvodem proc sebe zadluzit a rodinu vystavit potencialnim exekucnim krokum veritele.

kdyz nemam na iPhone tak alespon nejsem takove hovado abych si kupoval ten nejdrazsi telefon na svete a koupim si za tretinovou cenu konkurencni samsung ktery umi to same, napriklad Galaxy S II cenou pod 10 tisic, ktery ma naprosto shodne i lepsi technicke parametry pritom je daleko levnejsi, nebo jeste lepe GOOGLE NEXUS S ktery stoji pouhych 6000 korun a funkcne dokaze totez co iphone

Iphone 4s a splatky?

hodnocení

0x

Ono utrácet za cokoliv co člověk nepotřebuje k životu je hovadina, ale udělat si pořádnou radost je taky potřeba *smich*. Udělat si radost výrobkem o Apple je masochysmus *smich*.

juvla*
hodnocení

0x

"aaaaaa" má pravdu. A co ještě pravidelná měsíční platba za "provoz".

Každý je strůjcem svého štěstí. Komu není rady, tomu není pomoci.

motsua
hodnocení

0x
Koukam, ze sem pisou akorat ti, kteri na iPhone nemaji a asi nikdy mit nebudou... je to nejlepsi telefon na svete, 3 roky napred od ostatnich, vc. samsungu, ktery je akorat okopceny...
dobrak*

Tak ted si nám to nandal Bedare*plac*.Jinak k tazateli,samozřejmě běž do půjčky ,víš jaký budeš borec až někde vytáhneš takový mobil ,všichni se s tebou budou chtít kámošit .A samozřejmě,k takové šupě by to chtělo nějakou drsnou kérku , železného cvoka do nosu a naušnici do levého ucha at si IN.

juvla*
hodnocení

0x

Motsua, já si zase myslím, že všichni co tady odpovídali, kdyby chtěli tak si ten telefon koupí. Třeba já mám uplně jiné životní cíle a tužby než mít "ičkový" telefon. A jak již bylo řečeno, kupovat telefon na splátky je prostě hloupost. Ale prosím tě, neber mi můj názor. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]