Nejste přihlášen/a.
zwiki, takhle otazka nezni
Pro me je BOSH zarukou kvality sama o sobe, zatim co Whirpool je stredni trida. Mozna bude mit par funkci navic, ale pokud bazite po kvalite, sel bych do BOSH. S Elektroluxem jsou na stejne urovni
My sme mali Whirlpool AWM 6125 asi 20 mesiacov. Uz od zaciatku na nej praskali plasty - horna doska a kryt dveri. Vzdy to vydrzalo tak mesiac a zacalo to zase praskat. 2x opravene, treti-krat sme ju uz opravit nechceli a vratili. Novu sme vybrali BOSCH WAE 20461 BY a vydrzala nam 4 tyzdne. Uprostred programu vypisala chybovy kod F-21 (v navode je popis: Chyba motora) a tym skoncila. Teraz cakame uz 2 tyzdne na novy "modul" (viac pan z prazskeho servisu neprezradil), takze sme bez pracky.
Kvalita bude teda asi dost tazko porovnatelna v case. Kazda znacka vyraba rozne modely za roznych podmienok.
Ale Whirpoolka bola trosku "inteligentnejsia" - pocas behu programu sa program dal zmenil a novy pokracoval v prislusnej faze.
zapomnel jsem na zbytek... BOSHe znami maji, ale zatim jen tak 3 roky, coz je na posouzeni malo. Whirpool ma moje mama uz cca 10let, zatim menili jen uchyceni (gumy), aby pracka neskakala pri zdimani, ale podle toho az tolik nepoznas. Co serie, to original. Jednou uslysis, ze je Whirpool je nejhorsi na svete, protoze vydrzela jen 2 roky a z toho ji ma nekdo 20 let a je jak nova.
Osobne si myslim, ze pracka se kupuje na max 8-10 let, protoze pak je uz zastarala (technologicky).
Prodlouzena zaruka zni uzasne, ale zajimal bych se, jake jsou jeji podminky... treba je to jen zaruka na motor, ktery vetsinou pracku prezije o mnoho let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.