Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Délka SMS

Od: minda® odpovědí: 7 změna:

když píšu SMS, stane se mi divná věc... začnu psát, ukazuje to že mám k dispozici 160 znaků, napíšu 3 písmena, ukazuje to 157 znaků, ale jak napíšu 4.písmeno, přeskočí to na 66 znaků... proto mám za chvíli konec SMS a platím 2.SMS...pak 3.SMS... už jsem se tu na to jednou ptala, že se mi zdají mé SMS strašně krátké a odpověděli jste mi, že 160 znaků je OK... teď jsem přišla na to, že mám vlastně o 90 znaků míň... nevíte, čím to je? děkuji za příp.rady, jsem z toho zmatená...*nevi*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nepíšete to náhodou na počítači přes nějaký reklamní stránky SMS zdarma?.?.?

hodnocení

Nene, kdepak, normálně z mobile Nokia...

pc*
hodnocení

0x

Pokud píšete tak že tam mate háčky čarky atd tak to dělat bude.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Píšete s diakritikou?

doplněno 03.11.11 17:15:

Háčky a čárky totiž "požírají" místo dalším znakům...

hodnocení

ano, dělá mi to háčky a čárky...

jak to teď zkouším, tak když to přeskočí do 2.zprávy, začne to odpočítávat už jenom od 63 znaků...

cocinkamichalka*

Na novějších telefonech to jde nastavit, zda píše s diakritikou nebo bez. Můj Samsung to třeba do SMS zprávy přehodí bez háčků a čárek, ale na FB tam háčky a čárky nechá. Chce to pohrát si s nastavením...

hodnocení

dobrá, ponořím se do návodu... *uf* přímo v telefonu jsem to u nastavení zpráv nenašla... díky

doplněno 03.11.11 22:59:

V návodu jsem nic nevyčetla... jediný způsob, jak se zbavit diakritiky, bylo dát si jazyk "angličtina" a zrušit nápovědu... ale účel to splnilo, děkuji za rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]