Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit google play

Od: zomer* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, už z názvu (předmětu) je jasné že mám problém s Google play, a prosím o pomoc ;)

Asi tak 14 dní po rozbalení normálně fungoval. Po 14 dnech mi to napsalo něco že je špatné spojení, nebo tak něco (už si nepamatuji přesný text). Tak jsem hledal na internetu, a narazil jsem na spoustu stejných problémů. Každý jsem vyzkoušel a nic. Například tam bylo jďete do nastavení/aplikace/vše/google play/vynutit ukončení/mazání dat... Nezabralo. Pak jsem narazil na nápad využít továrního nastavení. Zkusil jsem, když jsem zapnul tablet tak jsem se měl přihlásit. Tak jsem se začal přihlasovat do Google play, alevždy mi to napíše: Nelze navázat spolehlivé připojení k serveru

Může se jednat o dočasný problém, nebo pro vaše zařízení Android nejsou zprovozněny datové služby. Pokud problém přetrvá, zavolejte zákaznickou podporu... Wifi mi mimochodem běží bez problémů, normálně můžu na net. Pomozte prosím. Děkuji ;))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanho*
hodnocení

2x

zkuste google play smazat a znovu nainstalovat, nebo se mrknout do nastavení, jde nastavit aby se daná aplikace spouštěla pouze přes gprs, nebo 3g

Nic takového nastavit nejde.Google Play jde odstranit jen s rootlým telefonem.Pak je ale problém, najít pro daný telefon správnou aplikaci "Obchodu". Kdyby napsal typ mobilu..?Zkusil bych raději "Tovární nastavení" ;)
doplněno 18.01.13 09:22: Tedy tabletu*
zomer*
hodnocení

No mám Joyplus, tablet této značky je asi jediný. Jinak je to Joyplus M78...

zomer*
hodnocení

Bohužel, nejde odinstalovat jen deaktivovat a 3G a GRPS nemám, to mají jen telefony né? A já mám tablet. Ale každopádně děkuji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]