Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set-top-box nemluví

Od: proradu odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Můj s.t.b. (Techni Sat DigiPal 2) po připojení k TV perfektně ukazuje obrázky ale zvuk je při maximálním zesílení na TV i STB sotva slyšet. Ale malilinko slyšet je! TV by měla být v pořádku, scart kabel odskoušen a prověřen. Nastavení STB jsem zkoušela ve všech (?) možných variantách. Nevíte někdo o nějaké zapomenuté maličkosti (nebo velikosti:)). Nebo bude potřeba opraváře? Nebo nový STB? (poměr opravář / cena nového) Děkuji za radu, Eva.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

e250td*
hodnocení

0x

Není jednoduché poradit,když nejsem na místě,každopádně zkuste znovu zkontrolovat dle přiloženeého ... digizone.cz/...

kamill*
hodnocení

0x

Skúste iný výstup zvuku .Pripojte cez kábel scart -cinch ,prepnut jeho prepinač smerom out a skúsit na stb konektor pre videorecorder a cinch dat do veže . Zvuk je aj na bočnom cinche biely aj rudy -skusit veža ,zosilnovač nf ,slúchadlá .Tv má funkčný vstup?scart AV1, 2, 3.?... odskúšajte tv cez videoprehravač,dvd .Zvuk je na s.t.b na 3 miestach ,ale ked je upálený na jednom ,tak nepojde inde.Nastavenie stb video -RGB,CVBS , s -video nemá vplyv na zvuk .Pristroj skúste u suseda a reklamujte

doplněno 03.11.11 14:57:

nie je omylom na tv ,alebo stb stlačene tlač MUTE - vypnutý zvuk?

stirecek*
hodnocení

0x

zvuk musíte zesílit i na tv, nejlépe do poloviny rozsahu. Pak už budete "mluvit" jen z dálkáčem ze setoboxu;)

doplněno 03.11.11 16:59:

špatně jsem četl, pak je třeba nastavit i zvukou normu. Předpokládám, že zbytek máte zapojený správně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]