Nejste přihlášen/a.
Koncovky u natočeného videa. Jak točit, nebo ukládat video, aby mělo koncovku wmv. Nebo jinou tomu podobnou, aby video šlo přehrávat? Některé videa mají koncovku mp4, jiné wmv. Jak je možné změnit označení koncovky?
Těžko říct, čím je video natáčené. Ale kocovka, resp jeho formát je dám právě tím zařízením. Pokud potřebuješ jiný formát a ono zařízení ho nepodporuje, můžeš pouřít program, který ti video převede. Například XMedia recode:
případně Mediacoder:
Jsem laik, proto budu se ptát? Mám natočené krátké videa v mp4, chtěla bych je přetáhnout do zařízení, ´které spouští wmv, možná i jiné, já nevím. Vím, že video mp4 nespustí. To znamená, když si stáhnu program, podle odkazu, co s tím dál budu dělat? Potřebovala bych trochu laicky návod. Děkuji
Konečně jsem se dostala ke stažení odkazu. Při otevření mám to, co je na obrázku. Poradíte, co dál dělat? Jde o to jak se stávající program dá použít na převod videa. Poradíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.