Nejste přihlášen/a.
Zdravím už jsem prošel snad všechno.Sháním zvuk do mobilu.Je mi jedno v jakém formátu.Jedná se o klakson,který se montoval na úplně první auta.
Díky
Co to jsou "úplně první auta"?
BTW, co takhle zajít někam do muzea veteránů nebo na nějaký veteránský straz, nahrát zvuk na diktafon, přetáhnout to do počítače, upravit a použít? Tedy pokud jsem správně pochopil, co vlastně chceš..?
Hezký den.
Já v našel googlem přímo nějaké klaksony, ale nejsem si jist, že to je to, co chceš. Nepopsal jsi, co a kde jsi hledal. On se ten zvuk dá třeba grabnout z nějakého filmu na DVD, CD nebo třeba na Youtube i jinde. Jen je třeba hledat a tolik času zase nemám. Když se nechceš "trmácet" na srazy nebo do muzeí, použij hlavu. Ještě jsi neřekl, co to jsou ta "první auta" a co vlastně hledáš.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.