Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám starší kameru PANASONIC NV DS60 a když jí zapojím přes správný kabel k notebooku nereaguje předtím jsem 3 kazety takto přehrála do notebooku poraďte mi prosím co dělat díky Lenka
Použijte IEEE 1394 kabel do přislušného vstupu počítače a doporučuji porgram vindv od mourka windv.mourek.cz/...
doplněno 03.11.11 14:13:Pokud by to nešlo ani potom bude s největší pravděpodobností něco s ovladači karty ohnivého drátu. Proč doporučuji tento program protože jako jeden z mála umí ukládat do typ 1 i typ 2. (není potom problém se střihovými programy. A dále během přenosu automaticky rozdělí dané video na jednotlivé scény.
doplněno 03.11.11 14:16:Jo a napište jaký máte notebook. Firewire vipadá takto
doplněno 03.11.11 14:25:samozřejmě "vypadá"
ANO DÍKY KABEL DOMA MÁM TAK ZKUSÍM TEN PROGRAM A KDYŽ TO ANI POTOM NEPŮJDE TAK CO S TÍM
LENKA
Zda máte FireWire řadič aktivní zjistíte zde ( pokud je tam žlutý vykřičník, nebo něco podobného, tak se musí nainstalovat ovladače)
tak to tam strčte, zapněte kameru na přehrávání a pomocí třeba pinaclu stahujete. Já nevím, proč vám to nejde, když víc nenapíšete...co to dělá nebo nedělá...
No nedělá absolutně nic když to propojím kabelem a sppustím kameru na přehrávání tak ani ťuk!
předtím to šlo propojila jsem to zapnula kameru skočilo mi tam windows media maker a stahlo se to tam a bylo to nevím co se stalo.
Nejspíš něco s kamerou(kabelem) nebo s ovladači. Takdle to vypada s kamerou a bez
doplněno 04.11.11 09:19:Jen tak mě napadlo nemáš tu 1394 zakázanou. Vona se někdy tvaří jako nové sítové připojení. Jestli sis nehrála se sítí.
PODÍVÁM SE NA TY OVLADAČE PROTOŽE KAMERU MÁM OPRAVENOU A FUNGOVALO TO TAK JESTLI SE MI NĚCO NEVYMAZALO DÍKY
KDYŽ TO PŘIPOJÍM TAK MI TO NEREAGUJE VŮBEC NA NIC A SÍTÍ SI NEHRAJU NA TO JSOU POVOLANÍ LIDÉ A JAK A KDE ZJISTÍM JESTLI NEMÁM TU 1394 ZAKÁZANOU?
už vám to psal jura - názorně i s tím obrázkem. dejte ovládací panely - správce zařízení-řadiče...pokud tam bude něco špatně, bude tam vykřičník nebo šipka.
TAK JSEM O VÍKENDY KOUKALA NA VŠE CO MI VŠICHNI PORADILI ŘADIČ IEEE 1394 MÁM PROGRAM NA STÁHNUTÍ VIDEA JSEM SI TAKY STAHLA A UKAZALA SE MI TA PRVNÍ TABULKA ŽE TAM KAMERA NENÍ TAK UŽ FAKT NEVÍM
DÍKY
U některech kamer jde vypnout 1394 popř přepnout do režimu vstupu. Není zakopanej pes spíš v kameře (nebo kabelu) vyzkoušejte s jiným(jinou).
doplněno 07.11.11 15:56:Nestalo se vam to po tý návštěvě jeskyní jak začal blbnout senzor?
doplněno 07.11.11 16:10:V návodu píšou že nesmíte mít zaplý zároven AV a DV(1394) kabel. Nemáte je zaplý?
doplněno 07.11.11 16:13:Tady
a kde to zjistím jestli mám zaplý AV i DV KABEL,po návštěvě jeskyní jsem kameru nechala opravit a stahla pak do pc 3 kazety takže to fungovalo dobře nevím čím to je dím to odborníkům díky za pomoc
Máte ten řadič určitě aktivní? Ještě jste nám nedokázala odpovědět. Já tuhle kameru mám a pokud strčím kabel do pc a do kamery, přepnu na přehrávání, počítač si ji hned najde a zeptá se, co chci dělat. Máte určitě problém s tím řadičem, je problém, aby vám s tím někdo pomohl osobně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.