Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze přejít z paušálu na dobíjení kreditu?

Od: atrama® odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu. Mám paušální balíček od Vodafonu a chtěla bych přejít na kartu na dobíjení. Přijde mi, že platím hodně a ani to většinou nevyberu. Dříve jsem měla od jiného operátora dobíjení a byla jsem spokojena, jenže u nás není signál, tak jsem přešla k vodafonu. Ten mi tehdy nabídl ten balíček, který se mi zdál výhodný, ale teď už mi tak výhodný nepřijde. Bude mi končit smlouva, tak o tom přemýšlím. Děkuji, kdo má zkušenost.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zde máte postup:

pece.vodafone.cz/...

hodnocení

0x
Jaký máš paušál? Slyšelas o slevě 70% s inkartou čd? Vodafone se s tím moc nechlubí ale na dotaz ti přechodem poradí. InKarta se dá koupit na zkoušku myslím za 150.- Kč To je jednorázová investice a pak už následují jen samá pozitiva životní úspěchy ;) Takové ceny za volání ti žádná předplacenka nenabídne.

hodnocení

Máme balíček pro dva telefony, na jednom 100 SMS + 20 min. volání, a druhý je 60 min. volání v ceně, a mezi sebou neomezeně zdarma. Platím za oba 290-320 měsíčně. Ale jelikož moc nevoláme, já občas píču, tak to ani neprovoláme. Takže se mi zdá 3500 za rok hodně. Tak si myslím, že s kartou by to tolik nebylo. Dříve od o2 jsem nabíjela tak za 1000-1200 za rok. a manžel ještě méně. Když jsme přešli k vodafonu, tak jsem hodně volala dceři i do ciziny, ale teď už se to změnilo. Díky za rady, na tu kartu se zeptám.

hodnocení

0x

Celá rodina jsme u Vodafonu. Já mám tarif Odepiš-40 volných minut, ale do sítě Vodaf., nějakých 35 hal za sms, ale nejsem si jistá. Tarif 14 kč. Takže málokdy při vyúčtování jdu ke 100kč. Většinou se tak pohybuji od 60 do 80 kč. Vyčerpané minuty mám a nějakých 60-80 sms. Je však citelné, když zavolám mimo síť a nedejbože na pevnou linku. I tak přes 100 kč jdu tak 2x za rok. *palec*Dcera má také tento tarif a druhá má tarif Zavolej, Odpověz, nebo tak nějak se to jmenuje. Nevím to jistě. ;) Myslím, že je nejdůležitější, aby ti, komu často voláme, jsou u stejného operátora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]