Nejste přihlášen/a.
Chcel by som sa informovat, kde v Prahe mi odporucate ist si vymenit kompletne koncovku Jack na kabli od reproduktorov od PC (nakolko sa zlomila koncovka),... sam si to momentalne neviem oparvit, lebo tu k tomu nemam potrebne instrumenty . Dakujem
Třeba u mne na počkání . Pokud máte zájem, spojte se vnitřní poštou dnes se můžem dohodnout na kdykoliv
A co třeba nějaký kamarád s pájkou? Určitě vás to vyjde levněji, než jít někam do servisu, kde to nejspíš ani neudělají na počkání. Kdyžtak zkuste tuhle firmu audiopro.cz/... a chtějte pana Šafaříka.
pokud by byl po ruce jiný jack s kouskem kabelu, tak Ti stačí nožík a nějaký izolant. oholit kabely, smotat k sobě a třeba kouse náplasti na rány. tahat snad za to nebudeš,když je to k repráku. Je to takový jak já říkám "ruský" způsob opravy,ale jako nouzovka OK.
Něco na chvilku vyzkoušet a podobně tak to taky používám, ale jako nouzové řešní to používám jen v ohrožení života . Ve všech jiných případech jsem na podobná řešení přímo ALERGICKÝ
Já nepsal, že to někoho ohrozí, ale že takovou prasárnu dokážu tolerovat jen pokud jde o život .
Ono to fakt vypadá časem krásně, ulepený kabel od lepidla ušmudlané náplasti .
Znovu opakuji, jsem k dispozici a zcela bezúplatně kabel opravím i JACK dodám - není problém
p.mirečku nevyužili ste exkluzívnu ponuku opravit grátis koncovku a spoznat osobne fundovaného teoretika,praktika v elektonike a koncovku idete opravit nožničkami s leukoplastom!.Toto je suterén ,načo sa pýtate kde v Prahe niekto spájkuje. Nedávno som ja ponúkol podobnému "neštastnikovi" zaspájkovanie SMD tiež grátis -keby sa ozval, urobil by som mu aj dvojstranný plošák ,na ktorý sa pýtal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.