Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STB - nahrávání?

Od: lenda odpovědí: 5 změna:

Zdravím, měla bych jeden dotaz ohledně settopboxů. Existuje nějaký kde se dá nahrávání nastavit tak jako u videa? Třeba že film začíná ve 20 hod. a já to tak nastavím a samo se to začne nahrávat? Nebo to zde nejde a musím pokaždé být u začátku a stisknout tlačítko na nahrávání? Kolikrát je totiž film dost pozdě a tak se mi nechce čekat s mačkáním tlačítka až to začne, to už se pak můžu rovnou dívat. Je tohle nějak vyřešené? Nebo prostě musím koupit flešku s více místem aby se tam vešlo to když film začne třeba v jedencát ale já nahrávání zapnu už v devět? Díky, snad je to srozumitelné...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolis72*
hodnocení

0x

můžu doporučit...sám ho mám :)

Mascom MC550T

set-top-boxy.heur/...

lenda
hodnocení

Moc děkuji, jsem ráda že něco takového existuje, po zrušení analogu je mi video k ničemu a chybí mi to nahrávání podle časovače, doted jsem musela na vše koukat a nebo to oželet. Ještě jeden dotaz - tohle je asi jen jednotunerový, existuje v této podobě i dvoutunerový abych se na jeden program mohla dívat a druhý nahrávat?Díky moc

dolis72*

mám pocit že to jde,ale nejsem si jistý...pozděj vyskouším :)

ještě jedna pěkná stránka : www.mascom.cz/sat/...

hodnocení

0x

Mají to všechny settopboxy, které mají nahrávání. A nejlepší je zakoupit dvoutunerový, tam je možnost nahrávat jeden program a zároveň se dívat na zcela jiný program:

Zde je jeden, který nezabírá žádné místo neboť je celý zabudován do malé krabičky, která se zapojí zezeadu do TV a umožňuje nahrávat na FLASHku, nebo na HARDDISK s vlastním napájením:

alza.cz/...

a zde je dvoutunerový:

alza.cz/...

lenda
hodnocení

Děkuji za tipy, ted už asi nezbyde nic jiného než si nějaký vybrat. Ještě jednou díky a přeji hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]