Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání videa z archivu

Od: babizna odpovědí: 1 změna:
dole radíte s Primou.Já mám dotaz-proč mi na tn.cz nejde spustit video z archivu a na Streamu to samé video anoChce to po mě stáhnutí silver...což se mi nepovedlo a víc to sama zkoušet asi nebudu mám obavu abych si něco nestáhla do pc a pak se toho nezbavím.Prosím reakce česky totiž těm učeným výrazům nerozumím

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Microsoft Silverlight je program, podobný Adobe Flashi - běží v něm různé interaktivní, klikací, multimediální aplikace.

Na microsoft.com/... vpravo klikněte instalovat, stažený soubor u sebe na disku spusťte a dokončete instalaci podle pokynů průvodce. Pak znovu otevřete prohlížeč a běžte na ty stránky s primou, měla by fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]