Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

iPhone 4S baterie

Od: clloacobis odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,včera jsem si koupil iPhone 4S a jsem a nim nadmíru spokojen,avšak baterie je příšerná kazdou minutu se odečítá jedno procento baterie... Nevíte co s tím? Už jsem vypnul iCloud,polohové služby a dokonce jsem udělal restore takže byl telefon v tovární nastavení ale potrat se rychle ztrácela baterie... Pomůžete mi? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Hold tyhlety "chytré" telefony musíte nabíjet v lepším případě obden, v horším každý den. Ale tohle je moc. Nemáte třeba zapnutou wifinu, bluetooth, nemáte moc nastavený jas, kontrast, apod.

Formoval jste baterií - tzn. nabít a hnedka vybít a zase nabít? Je teda možné, že u těchto nejnovějších se formovat nemusí, ale... :)

clloacobis
hodnocení

Bluetooth vypnut,polohové služby také,iCloud taky... Nevím co dal :(
clloacobis
hodnocení

Ale tento problém nemám jenom já : discussions.apple.com/... Apple prý na závadě pracuje ale přece nebudu chodit všude s nabijeckou :D. Jinak baterii jsem také kalibroval...
clloacobis
hodnocení

Samozřejmě ze když jsem restartoval do továrního nastaveni vse bylo vypnute ale porad se baterie vybijela
shaft111
Dobry den mám také tento telefon (od pátku, od vodafone) ale s vydrží nemám problém. Denne jede WiFi, datová síť, pár sms a cca 30min volání = výdrž jeden den není problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]