Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,včera jsem si koupil iPhone 4S a jsem a nim nadmíru spokojen,avšak baterie je příšerná kazdou minutu se odečítá jedno procento baterie... Nevíte co s tím? Už jsem vypnul iCloud,polohové služby a dokonce jsem udělal restore takže byl telefon v tovární nastavení ale potrat se rychle ztrácela baterie... Pomůžete mi? Děkuji
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bena*
0x
Hold tyhlety "chytré" telefony musíte nabíjet v lepším případě obden, v horším každý den. Ale tohle je moc. Nemáte třeba zapnutou wifinu, bluetooth, nemáte moc nastavený jas, kontrast, apod.
Formoval jste baterií - tzn. nabít a hnedka vybít a zase nabít? Je teda možné, že u těchto nejnovějších se formovat nemusí, ale... ![]()
clloacobis
Ale tento problém nemám jenom já : discussions.apple.com/... Apple prý na závadě pracuje ale přece nebudu chodit všude s nabijeckou :D. Jinak baterii jsem také kalibroval...
clloacobis
Samozřejmě ze když jsem restartoval do továrního nastaveni vse bylo vypnute ale porad se baterie vybijela
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]