Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenesení zpráv z mobilu do PC

Od: mickey® odpovědí: 3 změna:
Hojda :)
měl bych dotaz, jestli někdo neví, jak přetáhnout všechny zprávy z mobilu do počítače? kdyby šlo přetáhnout i např. poznámky z kalendáře apod. nezlobil bych se, ale jde hlavně o ty zprávy :)
jedná se o mobil Nokia 6233 :)
už jsem zkoušel program MOBILedit!, ale nechce mi to stáhnout zprávy a to, co jsem z mobilu stáhnul zase nemůžu najít nikde na disku, protože mít to jen v programu se mi nelíbí...chtěl bych si to vyexportovat a v tomhle programu jde jen adresář :)
takže pokud někdo ví o nějakym programu a nebo ví jak na MOBILedit :)
jedná se o propojení přes Bluetooth :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Zkus Mobile Master Professional.
Asi ti nemusím říkat, kde se to dá pořídit... *hi*
Hezký den.

hawatt*
hodnocení

0x
já komunikuju s nokia pc suitem a jsem spokojenej... dá se stáhnout na nokia.cz/...

hodnocení

děkuji moc :) nakonec jsem použil PC Nokia Suite, všechno si stáhnul a jen to postupně upravuju, aby to bylo na počítači v přehlednější podobě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]