Nejste přihlášen/a.
rodiče mi řekli at si vyberu telefon ktery dostanu k vanocum a ja se rozhoduju mezi SE Xperia X8 a Samsung S5230 Star
ktery podle vas je lepsi diky za rady a kdyby ste kdyztak vedeli o nakem jinem mobilu co ma android a wifi tak do 3300 Kč děkuju :D
ja bych stoprocentne bral android ale i kdyz je fakt ze u se (android 1.6) je hodne zastaralej dnes uz maj vsechny novy mobily android 2.3 gingerbread,jo jde sice apdatovat az na 2.1 eclair ale tam jeste nejdou instalovat apk na pametovou kartu (nerikam ze u froyo dou vsechny) ale i tak
z vlastni zkušenosti vim ze jich je mnoho ale nejsou moc kvaltini a jsou dost poruchové,nabizi je napr huawei,samsung LG
Já si zásadně kupuju věci, které se mi líbí a ne které mi někdo poradí - člověk pak má z toho větší radost . Když už si nevíš rady jak se rozhodnout tak zajdi někam kde si telefony můžeš vzít do ruky a vyzkoušet. Neztrácej čas zde, tady ti těžko někdo poradí, každému s e líbí něco jiného.
Pokud chceš kvalitu v té cenové relaci jak si udal, tak neváhej a kup SE Xperii. Samsung, Huiwei, LG sice koupíš levněji, ale...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.