Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba paměťové karty

Od: karpi* odpovědí: 2 změna:
MOhl by mi prosim nekdo poradit? mám měsíc starou paměťovou kartu 1GB nedávno mi foťák začal hlásit po zapnutí chyba karty. Tak jsem našel jinou, starší která má 32MB a v pořádku funguje Co s tim aby mi fungovala ta 1GB? Je mi jasné že fotky na kartě už jsou ztracené ale jak udělat aby fungovala? Předem díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
hodnocení

0x
skus ju naformatovat cez pc,ak sa nespameta,sup na reklamacku...tam nie je co riesit *nevi*

hodnocení

0x

pred formtovanim nejprve zkus ocistit kontakty jak na karte, tak i ve fotaku. Jsou spatne pristupne, ale trosku to vzdycky jde... i kdyz u nove karty by kontakty meli byt jeste ve 100% stavu, ale to uvidis. Jestli jim tam ta karta dlouho lezela v obchode, tak je zoxidovane mit muze.

Druhou moznosti je zkusit ctecku karet na PC, jestli bude OK stahni si fotky a vrat kartu do DF a tam ji zformatuj. Budes moudrejsi ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]