Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátový zvonek 2-2

Od: heterak® odpovědí: 2 změna:

Potřebuji koupit bezdrátový zvonek kde budou 2 příjímače a 2 vysílače,kde při stisknutí kteréhokoliv přijímače budou zvonit oba 2 vysílače. Našel jsem jenom tento typ. dstechnik.cz/...

Jiný sem nenašel :(

doplněno 17.01.13 19:53:

Špatně sem to napsal,mám samozřejmě na mysli,že po stisknutí kteréhokoliv tlačítka budou zvonit oba dva zvonky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilfein*
hodnocení

0x

Podle odkazu bych typnul že jde o 2 kusy od každého zařízení, nikoliv dvojité zařízení, které potřebujete. Dokonce se obávám že se jíná možnost ani nedělá. Dělá se jen 1 zvonek a k němu 1 přijímač, pokud vím :(

doplněno 17.01.13 19:16:

Omlouvám se, špatně jsem četl, berte můj příspěvek jako neplatný*zed*

hodnocení

0x

My jsme v jednu dobu něco podobného řešili úplně obyčejně. Malou kartičkou připevněnou u zvonků s výzvou: Zvoňte na všechny zvonky. Všichni se dovtípili a dozvonili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]