Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace na Android - simuluje vypnutý mobil

Od: sailor odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny,

nutně potřebuji nějakou aplikaci, která by způsobila, že bych se protistraně objevil jako vypnutý - "volaný je momentálně nedostupný, o jeho dostupnosti Vás budeme informovat prostřednictvím SMS".

Zatím jsem nic takového nenašel. Většinou to funguje tak, že buď aplikace učiní "answer and hang up", tedy rychle zavěsí, nebo akorát příchozí hovor včetně vyzvánění eliminuje. Já ale chci, aby vyslala operátorovi signál, že jsem vypnutý - ale skutečně odpojený od sítě být nemůžu, na to mám příliš vysoké postavení. *blee*

Díky za zkušenosti.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

4x

Tahle hláška je služba sítě, váš telefon ji nemá jak ovlivnit. Pro dotyčného byste mohl mít možná tak neustále obsazeno.

sailor
hodnocení

To mě nenapadlo.
Takže nelze simulovat, že jsem vypnutý jinak, než módem letadlo?
Blbě se mi v něm zůstane, když potřebuji přijímat ostatní hovory.
sailor
hodnocení

Teď mě ještě napadlo - co takhle to nechat spadnout do hlasové schránky? To prý některé aplikace dokážou.
Já ji mám deaktivovanou, takže by se mělo ohlásit, že jsem nedostupný. Je to tak?

wheeler*
hodnocení

0x
Co takhle mód letadlo?...
sailor
hodnocení

Mód letadlo je bohužel na nic. Je dobrý, když člověk chce používat jen Wi-Fi, ale v tomhle mi moc nepomůže.

Jde mi o to, aby se mi každý mohl dovolat, jen jeden kontakt si myslel, že jsem vypnutý. Prostě si dám onoho člověka na blacklist a když mi bude telefonovat, řekne mu to, že jsem nedostupný nebo tak něco.

Většina aplikací funguje tak, že bleskurychle zavěsí a nechá dotyčného vyzvánět, dokud sám nepoloží - ale to já nechci, potřebuji být "mrtvý".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]