Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD TV SONY nebo SAMSUNG?

Od: sikin® odpovědí: 3 změna:
Chci si pořídit TV (32" , cena kolem 20k). Co byste mi doporučili? Váhám mezi SONY 32S2510 a SAMSUNG LE32R86BD.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
SONY má více možností připojení a také podporuje zobrazení pro ostatní HD režimy. Má také nižší spotřebu energie. Moje volba je tedy SONY.
hodnocení

Viděl jsem ale obě TV vedle sebe a obraz se mi zdál na Samsungu ostřejší (má taky vyšší kontrast). Co myslíte tou podporou ostatních HD režimů?
Šlo o podporu režimu 1080p. Ale jak se tak dívám asi jsem se přehlédl, protože ji nemá žádná. Více o technických parametrech se dočtete zde:
sony.cz/...
samsung.com/...
Pokud máte možnost si obě televize pustit vedle sebe, je to obrovská výhoda. Obraz uvidíte v reálu a ostatní funkce si můžete taky vyzkoušet.
PS: Osobně bych ale volit televizi podporující Full HD, ale ta už bude větší a cenově bude také výše. Menší modely s Full HD by mohly být na trhu asi příští rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]