Nejste přihlášen/a.
Co si myslet o tomhle? Je něco takového reálné(dopis)?
Děkuji
To je ptákovina. Zabavit a znehodnotit ano, pokud jde o prokázaný padělek, ale jako zákazník jste nepostižitelný - v dobré vůli jste si kupoval zboží od prodejce, ničeho netucha, ani na další kšeft to nebylo. Apple se snaží pouštět hrůzu, nic víc
Přesně tak. Náhradu škody také ne, leda byste se zkusil soudit s prodejcem Jak velká je pravděpodobnost, že na to celníci přijdou, ovšem netuším. Při té ceně kdybyste si objednal čtyři a prošel jeden, tak se to vyplatí
Ale nezdá se mi to - ten článek byl celý divný - ceny těch plagiátů tuším nebyly tak nízké, vyšly tak na polovinu, alespoň podle důvěryhodnějších zdrojů
Ale možná jsou tohle nějaké super osekané verze jenom pro oko... Vzato kolem a kolem, beztak je nejlepší si pěkně našetřit, nebo jít do něčeho jiného
Na čtení komentářů tam nemám nervy, ale nějak z toho vyplynulo, že dotyčný jich nakoupil velké množství za účelem distribuce u nás.
Tak nějak...
Ale je tam hodně příspěvků typu:
Jak mohli takovému dem*ntovi dát občanku
Apple jsou jen předražený šmejdy
Apple stojí za ho*no
Odvážný mladík, do komentářů bych si kouknout netroufla No když to šlo na kšeft, tak je jasné, že mu šli po krku.
A propo, mé volání po originálu: fakt na těch made in china podivnostech fungují eplácké aplikace? Z toho bych měla asi obavy. Bez nich je to o ničem, na ukazování si rovnou můžu někde sebrat rozbitý a nosit ho na šňůře kolem krku Copak je život bez (vyjmenováno deset závisláckých blbostí, kdo nemá Water jako by nebyl) ještě k něčemu?
Šmarjá, jaký Walter...? *kuk* Ehm... já raději klasickou CZ 75 Where is my water? je taková mocinky moc boží ptákovina na iPadu (a iPhone ji má myslím taky), ale už jsem ji dohrála
Mark16: díky, tušila jsem to!
cinske napodobeniny pouze vypadaji jako iphone ale jsou to hloupe telefony na urovni starych nokii, rozhodne na nich nerozjedete zadne aplikace z Appstoru ani z Android Marketu ... jen ty stare javovske
muj nazor je takovy ze vubec nema smysl porizovat polofunkcni a jen na oko dobre vypadajici plagiat iphonu, kdyz jsou tu luxusni a perfektne vybavene Android telefony za polovicni i tretinovou cenu iphonu ... viz http://goo.gl/17qr
třeba tohle je luxusní android telefon GALAXY ACE firmy SAMSUNG ...
stojí 4500,- Kč i s DPH, coz je mnohem méně než co dáte za orig. iphone
viz odkaz mobilni-telefony.heureka./...
a není to plagiát, je to prostě jen konkurenční ANDROID telefon ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.