Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apple hrozí soudem za plagiáty iPhone

Od: shlaighter* odpovědí: 13 změna:

Co si myslet o tomhle?*nevi* Je něco takového reálné(dopis)?

mobil.idnes.cz/za/...

Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

To je ptákovina. Zabavit a znehodnotit ano, pokud jde o prokázaný padělek, ale jako zákazník jste nepostižitelný - v dobré vůli jste si kupoval zboží od prodejce, ničeho netucha, ani na další kšeft to nebylo. Apple se snaží pouštět hrůzu, nic víc :)

shlaighter*
hodnocení

A zabavit znamená co? Že to nedostanu?:)

sargo*

Přesně tak. Náhradu škody také ne, leda byste se zkusil soudit s prodejcem ;) Jak velká je pravděpodobnost, že na to celníci přijdou, ovšem netuším. Při té ceně kdybyste si objednal čtyři a prošel jeden, tak se to vyplatí *smich* Ale nezdá se mi to - ten článek byl celý divný - ceny těch plagiátů tuším nebyly tak nízké, vyšly tak na polovinu, alespoň podle důvěryhodnějších zdrojů :-D Ale možná jsou tohle nějaké super osekané verze jenom pro oko... Vzato kolem a kolem, beztak je nejlepší si pěkně našetřit, nebo jít do něčeho jiného :-D

shlaighter*
hodnocení

No tak díky, svoje názory můžete vyjadřovat dál ;)

dzordz*

Na čtení komentářů tam nemám nervy, ale nějak z toho vyplynulo, že dotyčný jich nakoupil velké množství za účelem distribuce u nás.

shlaighter*
hodnocení

Tak nějak...

Ale je tam hodně příspěvků typu:

Jak mohli takovému dem*ntovi dát občanku

Apple jsou jen předražený šmejdy

Apple stojí za ho*no

*ee*

sargo*

Odvážný mladík, do komentářů bych si kouknout netroufla :-D No když to šlo na kšeft, tak je jasné, že mu šli po krku.

A propo, mé volání po originálu: fakt na těch made in china podivnostech fungují eplácké aplikace? Z toho bych měla asi obavy. Bez nich je to o ničem, na ukazování si rovnou můžu někde sebrat rozbitý a nosit ho na šňůře kolem krku :-D Copak je život bez (vyjmenováno deset závisláckých blbostí, kdo nemá Water jako by nebyl) ještě k něčemu? *smich*

Walter PPK? *ua*

sargo*

Šmarjá, jaký Walter...? *kuk* Ehm... já raději klasickou CZ 75 *smich* Where is my water? je taková mocinky moc boží ptákovina na iPadu (a iPhone ji má myslím taky), ale už jsem ji dohrála *plac* *smich*

Mark16: díky, tušila jsem to! :)

mark16

cinske napodobeniny pouze vypadaji jako iphone ale jsou to hloupe telefony na urovni starych nokii, rozhodne na nich nerozjedete zadne aplikace z Appstoru ani z Android Marketu ... jen ty stare javovske

androidtelefonyok

muj nazor je takovy ze vubec nema smysl porizovat polofunkcni a jen na oko dobre vypadajici plagiat iphonu, kdyz jsou tu luxusni a perfektne vybavene Android telefony za polovicni i tretinovou cenu iphonu ... viz http://goo.gl/17qr

shlaighter*

Nekecej tady o Androidu, přečti si otázku!*zed*

Ptal jsem se na napodebeninu iPhone, ne jestli si mám koupit Android;)

galaxyace
hodnocení

0x

třeba tohle je luxusní android telefon GALAXY ACE firmy SAMSUNG ...

stojí 4500,- Kč i s DPH, coz je mnohem méně než co dáte za orig. iphone

viz odkaz mobilni-telefony.heureka./...

a není to plagiát, je to prostě jen konkurenční ANDROID telefon ...

Apple hrozí soudem za plagiáty iPhone

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]