Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny SMS, MMS a volání na O2

Od: leela* odpovědí: 14 změna:

Ahoj. Mám takový dotaz... Nemám ani paušál, ani jiné zvýhodněné tarify, tak by mě zajímalo, kolik stojí sms, mms a volání, když mám operátora O2. Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

asi je to různé,mám O2,ale u mne SMS 2,60, MMS 9,50, volání do všech sítí 7kč. proč si to nezjistíš podle kreditu, smsky to dečítá po desíti, stačí tedy vydělit, volání podle úbytku kreditu *104*# a mms by mělo jít taky zjistit

leela*
hodnocení

Díky. Zjisitla bych si to, ale nemám momentálně kredit, takže to nemůžu nijak zjistit... Já mám právě za to, že mám sms za 3,90, což se mi zdá docela dost a volání taky těch 7.

Zavolejte HLASOVOU SAMOOBSLUHU - *88 a tam to naslechnete.

dobrak*
25.10.11 19:23

Blondýna?

leela*
hodnocení

To musím bejt hned blondýna, když mě zajímá, kolik ostatní lidi, co nemají paušály atd. platí za smsky apod.? Zajímá mě to proto, že mi to přijde, že každému to účtují poněkud jinak. Kamarádka také nemá paušály ani jiné zvýhodněné balíčky a má smsky za 1,90 Kč. Tak proč bych to já měla platit za 3,90 Kč?!

Doufám, že si užijete to zklamání, že mám černé vlasy. ;)

olaf71*

oni se pak nechají karty různě nastavit, dle uživatele, ale je to tak, že budeš mít levnější např.sms,ale zase se podraží volání, no a dá se to různě kombinovat.

ferda60*

V nabídce jsou nyní dva tarify, O2NA!PIŠTE a O2NA!HLAS,

ceník zde: o2.cz/...

Doplňkové služby: o2.cz/...

stirecek*

Luis ti to napsal dobře - tam si vyslechneš svůj tarif a můžeš si ho klidně změnit. A všechny tarify najdeš na netu.

Jinak O2: sms 1Kč, volání v síti 3,6Kč

vodafon: sms 0,38hal, volání v síti 0,30hal

doplněno 27.10.11 12:30:

sori Lujs je správně

doplněno 27.10.11 17:57:

net UPC 150Kč/měs

A jak to upc chodí v tramvaji..?

stirecek*

To nevím, v tramvaji já neumím jezdit...

hodnocení

0x

6,50 minuta hovoru všude..

2czk smska..

9czk mmska

160,-mes. za net bez fupu

O2-kredit..

sice Vodafone, ale vidím že jsem na tom o něco líp

SMS 1,19 Kč

MMS 6,50 Kč

Volání 6,05 Kč

Ještě k tomu ten net a přejdu...

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den,

budete moci využít vánoční nabídku O2 a ceny tak snížit.

citace mobilmania.cz:

U předplacených karet je třeba splnit několik podmínek, pak můžete volat do všech sítí za 3,50 Kč/min a posílat SMS za 1,50 Kč. Na předplacenou kartu jsou to skvělé ceny. Jen pro zajímavost, paušální tarif Neon L+ za 950 Kč měsíčně má minutovou sazbu 4 Kč po vyčerpání volných minut.

Noví zákazníci mohou výhodné ceny získat hned po prvním dobití nové O2 karty, stávající musí splnit následující podmínky (v tomto pořadí):

• Pokud ho nemají, tak přejít na tarif Na!Hlas či Na!Pište

• Odeslat bezplatnou SMS ve tvaru AKCE na 999 111

• Dobít si kredit alespoň za 200 Kč.

Výhodné ceny za volání i SMS vydrží napořád, jen je třeba pravidelně každý měsíc dobíjet alespoň 200 Kč. Vánoční předplacenky budou k mání od 1. listopadu do 31. prosince. Pro stávající zákazníky platí, že procedurou k získání nižších cen musí projít během listopadu či prosince.

celý článek zde: mobilmania.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]