Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zvažuji o koupi Amazonu Kindle 4 videotech.cz/... . Tady jí mají super cenu, ale dřív než koupím, tak se chci zeptat, jestli s ní máte někdo zkušenosti nebbo mám volit radši Amazon Kindle 3? Uvítám každý názor
ja mam zkusenosti z trojkou. Jde na ni dat cestina, pres wifi se dostanzu na internet. Cteni knih je bez problemu, cte to samozřejmě PDF a přehrává i mp3...Ovládání se naučite behem 10 minut. Další dotazy?
Jak je to s Wifi a prohlížením webu? Je načítání hodně pomalé. Vím, že se jedná o e-ink displej, tak nemohu čekat zázraky..
wifi funguje dobre,prohlizeni webu je trochu kostrbate, ale je treba si uvedomit ze je to e-book a primárně na Internet neslouží. Já se přiznám, že jsem Internet zkousel jen ze zvedavosti jak to funguje a pokud chci surfovat, sednu k PC nebo k NTB
ok a podpora formátů je taky v pohodě? je složité převádět jednotlivé soubory přes účet Amazonu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.