Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amazon Kindle 4

Od: bony* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zvažuji o koupi Amazonu Kindle 4 videotech.cz/... . Tady jí mají super cenu, ale dřív než koupím, tak se chci zeptat, jestli s ní máte někdo zkušenosti nebbo mám volit radši Amazon Kindle 3? Uvítám každý názor :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

0x

ja mam zkusenosti z trojkou. Jde na ni dat cestina, pres wifi se dostanzu na internet. Cteni knih je bez problemu, cte to samozřejmě PDF a přehrává i mp3...Ovládání se naučite behem 10 minut. Další dotazy?

bony*
hodnocení

Jak je to s Wifi a prohlížením webu? Je načítání hodně pomalé. Vím, že se jedná o e-ink displej, tak nemohu čekat zázraky..

stany*

wifi funguje dobre,prohlizeni webu je trochu kostrbate, ale je treba si uvedomit ze je to e-book a primárně na Internet neslouží. Já se přiznám, že jsem Internet zkousel jen ze zvedavosti jak to funguje a pokud chci surfovat, sednu k PC nebo k NTB

bony*
hodnocení

ok a podpora formátů je taky v pohodě? je složité převádět jednotlivé soubory přes účet Amazonu?

stany*

zadne soubory nejsou potreba prevadet, jen se napichnete k PC a soubory nakopirujete do knihy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]