Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Párování (tele)komunikačních kabelů

Od: hangar® odpovědí: 5 změna:

Nadpis vypoví vše.. tušíte kde to lze najít..?

5ti ale i 30ti žílové svazky jak se rozpárují?

Dle barev atd.. ale nějaké přesné znění..?

Párování (tele)komunikačních kabelů

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Ta nemožnost editace mě tak štve...

Viz. Obrázek

allkabel.cz/...

Asi to není přesně ono..

nktcables.cz/... /media/253BD8276ECD4AE4846F13EE0E98D650.ashx

doplněno 23.10.11 22:02:

Toto je lepší

pc-site.owebu.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Přesné znění neznám, používám "sykfáče", kde je omezený počet barev, ale vždycky zkroucený do páru s nějakým jiným, podle té zakroucené dvojice lze drátek identifikovat. Matematicky tím vzniká mnoho kombinací s jednoznačnou identifikací jakéhokoli drátku. A pokud selže barevní značení tak jen prozvonit... *nevi*

jabraka*

Hop to říká správně,je to jen potřeba opatrně odstranit izolaci a dvojice zůstanou obvykle smotany k sobě.Většinou jde o barvu a bílou,nebo barvu a žlutou.

JABRAKA

hodnocení

Mno díky moc všem... potřeboval jsem vědět párování 60ti páového cáblu ale už jsem to na china netu našel.. thx všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]