Nejste přihlášen/a.
Zdravím odborníky i normální uživatelé ,na vánoce chci pro kluka bud Nokii 5800 ,nebo Sony Ericson Xperia Mini...to jsou mí favorité ,ale nebráním se ani třeba jiným značkám a modelům ...podmínky jsou dobrá hudba ,aby byl dotekový a asi dobrá grafika na hry ,popřípadě navigace a cena do 4000kč . Co vy na to ,co poradíte?
Ta xperia mini je fassa ...
doplněno 23.10.11 21:16:..tolik kultůrních barbarů..
Je dobrej.. OS android je pro mlaďocha ideál.. telefon šikovný, ani malej ani velkej...
Já jsem více než spokojena s telefonem Samsung Monte. Dotykový je, velký display takže se na něm príma hrojou hry. Koukala jsem v něm i na filmy. Internet paráda má i vlastní prohlížeče. Hudbu poslouchám a není problém. Navíc má navigaci. Cenově nevím já ho kupovala za 6500 loni takže ted budou ceny znatelně níž.
Jestli oželíte tu navigaci, tak třeba i Samsung S5230
Ale dobrá hudba... Pod tím si asi každý představí něco jiného, no...
Dotykový je
Grafika na hry- jaké? Úplně špatný rozhodně není.
Cena: zbozi.cz/...
Má i senzor na pohyb(G-Senzor?)- předinstalovaná je hra Dice(Kostky)- stačí zatřepat telefonem a kostky se hýbají
Toť asi všechno, existují i lepší, i horší. Je to asi střední cesta.
? To je zase myšleno jak? Že 13-ti letý kluk s ním nebude umět zachátet? (nemluvně+zbraň=NE) Nebo že si ho hned rozbije?
To ale záleží na povaze osoby, ne na věku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.