Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je nutné kvůli záruce, aby mi nový elektr. sporák zapojil elektrikář se ŽL (jedná se o demontáž starého sporáku a montáž nového, "dráty" zůstávají tak jak jsou)? Soused je revizák na penzi /již ale nepodniká/, nabídl se, že mi sporák zapojí, někdo ale říká, že to musí kvůli záruce dělat člověk se ŽL /prý musí dát razítko do záručního listu/. Sporák zatím doma nemám /dorazí zítra/, takže nemůžu podmínky prostudovat... a docela by mne to zajímalo. Díky moc.
0x
ano,a ještě lepší by bylo,kdyby jste měli razítko i od revizního technika (který vám to může i připojit,a ušetříte jednoho elektrikáře)o provedené revizi.sporák může být připojen správně,ale kdyby jste měli pojistnou událost,pojišťovna by se chytala všeho.a je to nová montáž,tak RZ by byla žádoucí
0x
Revizáci většinou jen kontrolují a dávají důležitá kulatá razítka, můj osobní revizák si nechal dělat rekonstrukci elektro v bytě ode mne. Největší problém bývá to razítko na záručák, musí to udělat "firma" s patřičným školením a oprávněním a razítkem. Možná mohu pomoci, kdyžtak vnitřní pošta...
Díky moc všem, nakonec jsem se domluvila s revizákem se ŽL - sporák mi příští týden zapojí... I když - u tohoto sporáku razítko do záručáku výrobce nepožaduje/ani na to není nikde kolonka/, v podmínkách je, že to musí udělat odborník /nikde ale ani zmínka, že na to musím mít papír, čili to čistě teoreticky může stejně zapojit kdokoliv/. Revizák mi ale pro všechny případy doklad vystaví. Všem dík, zajímalo mne to.
- Zapojení sporáku na 380
- Zapojení sporáku z 5 na 4 dráty
- Amatérsky třífázově zapojený sporák 7,8kW
- Zapojení sporáku do zásuvky
- Zapojení sporáku
- Zapojení třífázového sporáku
- Zapojení sporáku
- Zapojení sporáku
- Zapojení sporáku
- Elektrické zapojení sporáku Fagor
- Zapojení sporáku
- Zapojení sporáku - jaký kabel?
- Elektrické zapojení indukčního sporáku
- Zapojení el. sporáku?
- Zapojení sporáku - panelák
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.