Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Couter strike - kde se registrovat

Od: habi odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím řict kde se muže zaregristrovat nebo něco na admina v Couter Strike předem děkuji za odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohl bys otázku položit trochu srozumitelněji?

habi
hodnocení

Že chci bit admin a nevim kde se mám nak zaregristrovat nebo někam napsat co mám udělat abych byl admin prostě nevim kde mam napsat adminum nebo tim co to vyřidiji chapete?

plechacek*

nechápeme. Counter strike je počítačová hra, střílečka. Komu by si tam co chtěl psát?

Abys mohl být admin, musel bys vlastnit herní server, což asi nevlastníš a ani nebudeš.

habi
hodnocení

A když budu vlastnit tak co?

Když ho budeš vlastnit, tak potom můžeš být i jeho administrátorem. Nebo si najdi konkrétní server a kontaktuj jeho vlastníka/admina jestli nehledá druhého admina na pomoc. Pořád ale nechápu PROČ CHCEŠ BÝT ADMINEM?

habi
hodnocení

Ale jak mam kontaktovat toho vlastnika? to nemůžu udělat...

dzordz*
hodnocení

0x

Tihle lidé to obvykle dělají dobrovolně, svůj soukromý volný čas investují do zajištění zábavy pro ostatní, stojí je to peníze a ještě jim za to nevděčná děcka nadávají. Nevím, jestli "chci být adminem" je ten správný přístup.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]