Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se SIM kartou

Od: shivan odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
rád bych vám popsal problém s mým telefonem a případně vás poprosil o radu. Před časem se mi začal telefon sám od sebe zničeho nic restartovat (telefon používám duální SIM Samsung C6112GT, momentálně jen s jednou SIM kartou). To by ještě šlo, nicméně jsem vyzkoušel jinou SIM kartu a ta problémy nedělala žádné. Dnes se k tomu ještě přidalo, že telefon nepříjmá SMS. Můžu volat, příjimat hovory, odesílat SMS, nepřijmu ale žádnou. Chtěl bych se vás proto dotázat, zda-li existuje nějaký termín jako "stará SIM karta", která již může nějako dosluhovat, a jestli se mám obrátit na operátora, aby mi ji vyměnil za novou (tato je stará cca 12 let), popřípadě jestli je takováto služba spoplatněná...Děkuji za názory.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Jako první bych simku vyzkoušel v jiném telefonu. Pokud budou problémy přetrvávat, obrátil bych se na operátora. U Vodafone byla nová karta 1x ročně zdarma a udělali ji v každém jejich obchodě během chvilky.. Jestli to ještě platí nevím.

medwed*
hodnocení

0x

me karta kdyz byli vymackany kontakty psala chyba sim nebo ze sim neni dostupna na posilani sms a jinych akci nema vliv ale tohle vyresi jeden telefonat s operatorem na otocku posle novou nebo aspon me to u Vodafonu poslali vcuku letu hned.

jarahosek*
hodnocení

0x

Každý slušný operátor vám SIMku vymění z technických důvodů zdarma. A samozřejmě že neváhejte a s výše uvedenou závadou operátora na prodejně navštivte. Hlavně to neřešte přes linky, to jsou vždy jen komplikace:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]