Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDD pro nahrávání

Od: jirda27* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny,může dát někdo typ ex.HDD,který se umí zapnout a po skončení nahrání vypnout.U setoboxu-satelitu.Dá se to řešit fleškou,ale chci HDD.Jenom komu to funguje,pokusů mám dost (neuspěšné).Díky Jirka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupil jsem si nejlevnější rámeček pro SATA disk s USB na aukru a ten při nečinnosti sám vypne. Myslím si že to tak dělají všechny

cinematic*
hodnocení

0x

Western digital my book essential disky to taky umí.

jirda27*
hodnocení

Na vlastní kůži to je vyskoušeno? Mám verbatin který to umí,ale nemohu mu sehnat kolegu.Přesto,že údaje jsou stejné tak to neumí a běží stále,Už čtyřikrát jsem vracel HDD a nemohu dále experimentovat,nikde jsme ten údaj (jestli umí či ne)nezjistili. Díky

Otázkou je, jestli to nemusí umět i Set top box, protože počítač v případě nečinnosti pošle "signál" na vypnutí disku. Když mu připojím jen napájení (bez dat), tak mi taky nevypne.

jirda27*
hodnocení

Jak říkám,jeden už mám ten šlape jako hodinky -u setoboxu-satelitu v PC ,výrobce,nome,na pohled vše stejné a né a né. Byl jsem

ve Worldu mají tam asi dvacet kusů a žadný to neuměl,(měli to připojené týden a stále běhal),že prý musím na výrobce. No tvrdý

ořech pro jednoho.Díky

jirda27*
hodnocení

Umí to všechny (WD) nebo některé,příp které? Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]