Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia x1

Od: verik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, koupila jsem nokii x1, ale když mi někdo volá, tak se mi nezobrazuje jméno, ale jen telefonní číslo, i když ho mám uložené v seznamu. Poradíte mi někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedomyšlenost Nokií, nejspíš máte číslo v seznamu 2x,, Nokie když zjistí, že je v seznamu číslo víckrát, tak místo aby zobrazila první jméno k teré k tomu patří, tak jak to dělají všechny normální mobily, tak pro jistotu nezobrazí nic. Zkontrolujte si seznam a čísla na SIM.

bena*
hodnocení

0x

Já si myslím, že telefonní číslamáte uložená na SIM kartě - pokud chcete, aby se zobrzaovalo jméno při volání, tak by to mělo být uložené v paměti telefonu.

U Nokia 9500 to tak bohužel je, ale naštěstí mám dobrou paměť na čísla, tak vždycky taknějak vím, kdo mi volá a tak to ukládám na SIM :) SIm si pamatuje 250 míst, tak proč to nevyužít... :)

hodnocení

0x

To dělají všechny Nokie, divím se že s tím dodnes softwareový inženýři nic neudělali, nemá to opodstatnění a žádnou logiku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]