Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám dotaz a hlavně problém. Mám nokii 5800 xpressmusic, ale stalo a stává se mi něco divného... Stáhla jsem si z netu písničky a šoupla je do mobilu. Písničky vždy kontroluji, jestli jsou celé (od jisté doby) a když jsem si je tam dávala tak byly kompletní. Nevím jak dlouho je tam mám, ale teď se mi nechtějí otevřít, napíše mi to chybu v tom hudebním seznamu ve tvaru trojúhelníku s vykřičníkem v pravém horním rohu té dané písničky a konec. Když si ji chci znovu přehrát, nejde to, prostě to přeskočí a vybírá si to jiné písničky... Prosím poraďte mi co s tím, jsem už zoufalá... Předem děkuji za odpovědi. PS: telefon mám ještě pořád v záruce.
Prohlédávat v PC, kartu podezřelou z napadení virem pro operační systém SIMBIAN, je docela dost dobrá 3.14čovina
Zkontrolovat jestli ty písničky na kartě hrajou jinde PC, jiný mobil a pod, neni nic neobvyklého, že se soubory na kartě poruší...
Pokud budou porušené, tak kartu naformátovat a načíst písničky znovu.
Tak v tomto případě je tady spousta možností už i jak píše kolega nahoře
Ale zkusil bych tedy strčit Pam. Kartu do PC project jí nějakým Anti-vyrem
A nebo aspoň jenom ji strčit samotnou pam. kartu do PC a zkusit přehrát jenom v PC
Další možnost je jestli posloucháte přes Nokia přehrávač a tam máte nějaký svůj seznam skladeb
tak že vám někdo nebo vy osobně nechtěně smazala z mobilu ti určité písničky ale oni se v přehrávači budou ukazovat pořád dokuď ho neaktulizajete pak tam nebudou
Jsou přece dvě mmožnosti jak najít hudbu možná i více ale ty 1. dva jsou nejdůližitější
1. Najít si je v přehrávači Medii
2. Najít je přes Menu
Jsem si 100% jistá že to bylo ve formátu mp3, protože ty písničky mi normálně jely... A když se pokouším dán PK do počítače tak mi ji vůbec nenačte...
Vážení, někteří by jste se měli asi vrátit do školních lavic základní školy...
Prohledávat paměťovou kartu z mobilního telefonu klasickým Windowsáckým antivirem je asi tankovat do nafťáka Natural 98.
K tématu - virů pro symbian je opravdu málo, vše se soutředí na Android. Symbian jde pomaličku do háje, tak už by se asi moc virů nevypaltilo. Antivir jsem si dal akorát do své Nokie 9500, protože to je s80 a a s80 po s60 jsou "nejohroženější" symbiany. Ale tyhlety klasický Nokie nebo s40/s90 jsou v pohodě. A naši wifinu mám zabezpečenou firewallem. Takže instalovat do takového telefonu antivir je asi to samé jako do Xubuntu instalovat antivir.
Navrhuju zálohovat, co potřebujete a provést reset telefonu, máte-li podezření, ale můj názor je takový, že jste stahovala písničky v takovém formátu, který telefon nepřehraje.
Pro přehrávání hudby bych doporučil přehrávače od externích dodavatelů,jsou výrazně lepší než přehrávač vestavěný.
Např. Power MP3 nebo Folder Play.
Tyto programy si můžete stáhnout ze stránek www.mynokia.cz , sekce Fórum, Aplikace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.