Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, včera mě zastihl malý problém. V počítači mám zabudovanou čtečku karet. Když jsem tam tal xD kartu z foťáku vše fungovalo, a včera najednou ne. Kontrolka se rozsvítí že tam karta je ale počítač ji nenačte. Nic jsem už dlouho neinstalovat, nic neměnil prostě žádná změna a najednou nefunguje. Nemá někdo podobnou zkušenost či radu co s tím?Děkuji
Pokud lze kartu načíst jinde - tedy je problém v počítači, zkusil bych reinstalovat ovladače, případně pročistit počítač Ccleanerem (i když člověk nic neinstaluje, browsery natáhnou lecjakou havěť)...
Jinde - třeba ve foťáku (nebo jiném zařízení)...
Start - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa počítače - Správce zařízení, tady záleží na připojení, mohlo by to být někde u USB...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.