Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka karet nefunguje

Od: trevor* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, včera mě zastihl malý problém. V počítači mám zabudovanou čtečku karet. Když jsem tam tal xD kartu z foťáku vše fungovalo, a včera najednou ne. Kontrolka se rozsvítí že tam karta je ale počítač ji nenačte. Nic jsem už dlouho neinstalovat, nic neměnil prostě žádná změna a najednou nefunguje. Nemá někdo podobnou zkušenost či radu co s tím?Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Pokud lze kartu načíst jinde - tedy je problém v počítači, zkusil bych reinstalovat ovladače, případně pročistit počítač Ccleanerem (i když člověk nic neinstaluje, browsery natáhnou lecjakou havěť)...

;)

doplněno 26.11.12 21:32:

Jinde - třeba ve foťáku (nebo jiném zařízení)...

Start - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa počítače - Správce zařízení, tady záleží na připojení, mohlo by to být někde u USB...

trevor*
hodnocení

Nemám možnost zkusit to jinde. A jaké ovladače přesně? Taky mě to už napadlo ale nevím kde hledat jaký je to ovladač

trevor*
hodnocení

tak už nic, stáhl jsem card-driver pro jakýsi typ hp compaq a začlo to fungovat :D ale díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]