Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CT1-HD - přestalo vysílat?

Od: mscale* odpovědí: 16 změna:

Nevíte proč přestalo vysílat na pozemním digitálním vysílaní CT1-HD?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ta digitalizace je zas k smichu , daji telku kde nic neni misto CT v HD , no ono popravde ja nemit satelit , tak chytam jen 3kanaly , coz je opak co mela digitalizace prinest...

luke237
To musis bydlet opravdu blbe, protoze minimalne Mux1 a Mux2 pokryvaji asi 98% (95%?) obyvatelstva.
jirbar*

Nepleteš si náhodou 3 MUXy. Protože v každém MUXu jsou víc než pouhé 3 kanály.

A s tím Srajlinkem jak to každý chválí. Napsali mi, že mám blbej satelit ať si pozvu odborníka. Jen proto že jsem jim sdělil že nedávno v TV programu i v EPG bylo úplně něco jiného než programově vysílali a to dokonce i s jinými začátky.

Dnes ráno okolo čtvrté hodiny nejméně 7 stanic (dle EPG měl běžet program) byla obrazovka úplně černá (nehlásilo zakódováno) a asi u třech byl na obrazovce zaseklý obraz. Když se mi něco zalíbí a chci nahrát reprízu většinou v nočních hodinách tak špatně dopadnu.

luke237
Ja myslel, ze EPG si dodavaji TV samy *sok*

Jasně, že jo.

To jen Jirbar má pocit, že za všechnu špatnost světa může Skylink. Už jsme to tu dřív řešili.

doplněno 05.03.13 23:43:

Jirbar:...mnozí nadávají? Těm třem nespokojeným, z nichž jeden si za to nejspíš mohl sám a dvoum nešla HD, na což stačí trochu huř nastavená parabola a špatné počasí, říkáte mnozí? To jste moc dobře neuhrál:D

Ale částečnou máte pravdu aspoň v tom, že za výpadky může nést vinu Skylink. I když ne vždy.

Já s ním problémy nemám a to se dívám na TV každou denní dobu. Ne v kuse samozřejmě.

Když je to tak hrůzostrašná firma, co vám brání jít o dům dál?

Jo a se Skylinkem nemám, kromě jejich karty, nic společného.

jirbar*

Ty chytrej je mně jedno za koho kopeš. Přečti si tohle jak mnozí nadávají parabola.cz/... a kdo jinej za to může. Jedině Srajlink. Jim platím. A to mně Ti blbci ještě napsali ať si pozvu odborníka, či koupím jinej satelit. Minulou noc toho polovina nešlo. Všechny nahrávky v háji. A to není poprvé.

doplněno 07.03.13 00:52:

Přijde na řadu UPC. Né né žádná parabola. Tu noc nešlo dost programů o tom žádná řeč. Při tom z jednoho TP něco šlo něco ne. Počasí a parabola většinou postihne celý TP. A že vysílají něco jiného než je v programu (nepíšu EPG) to dovede nas*at. A nebylo to poprvé. Většinou pozdě v noci. Třeba si říkají že se nikdo nekouká.

jirbar*

To já nepopírám. Pro diváka je však partner Srajlink, tak ať se stará.Mně na reklamaci majlem odpověděli za 2 měsíce ať si pozvu odborníka a koupím jinej satelit. Šašci.

doplněno 05.03.13 22:17:

to Luke237

jirbar*
hodnocení

0x

Protože ten čtvrtej Multiplex je "nabouchanej" a tak muselo ČT "ustoupit" kvůli novému kanálu Novy. Myslím že se jmenuje TELKA

mscale*
hodnocení

Do budoucna to tam bude,nebo je to definitivně pryč?

jirbar*

Těžko říci. Pokud nezavedou další Multiplex. Spíš ještě odpadne NOVA HD ta tam je myslím taky. Navíc je to vysíláno v MPG4 což zabere víc "prostoru"a taky možná polovina TV a setboxů MPG4 neumí.

doplněno 05.03.13 12:06:

parabola.cz/...

luke237
CT1 HD je nesmise definitivne pryc. Proste tam pro ni s temi novymi televizemi od Novy misto. V lete navic pribydou nove kanaly od CT (ten detsky a kulturni), takze asi pujde i Nova HD ven.

hodnocení

0x

Heh? Tak to je pro mě novina. To jsem si chtěl pořídit HD pozemní příjem. No tak to je dobře, že to vím. Na sračky Novy koukat nehodlám.

mscale*
hodnocení

No právě, já jim taky na pořady tipu Smíchov a Telka kašlu. V listopadu jsem si kupoval Plasmu s tím ,že tam budou naopak přidávat programy v HD a ono houbelec.

luke237
HD v Muzu4 bylo vzdycky jen experimentalni a docasne. To se vedelo od zacatku. Dneska na HD proste v DVB-T neni misto. Kazdy ceka, az se CTU (Cesky Telekomunikacni Urad) rozhoupe a zacne udelovat licence na DVB-T2, kde pak HD pojede v MPEG4.

hodnocení

0x

Vratilo se na MUX1a (RS7 + RS4).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]