Nejste přihlášen/a.
Nevíte proč přestalo vysílat na pozemním digitálním vysílaní CT1-HD?
ta digitalizace je zas k smichu , daji telku kde nic neni misto CT v HD , no ono popravde ja nemit satelit , tak chytam jen 3kanaly , coz je opak co mela digitalizace prinest...
Nepleteš si náhodou 3 MUXy. Protože v každém MUXu jsou víc než pouhé 3 kanály.
A s tím Srajlinkem jak to každý chválí. Napsali mi, že mám blbej satelit ať si pozvu odborníka. Jen proto že jsem jim sdělil že nedávno v TV programu i v EPG bylo úplně něco jiného než programově vysílali a to dokonce i s jinými začátky.
Dnes ráno okolo čtvrté hodiny nejméně 7 stanic (dle EPG měl běžet program) byla obrazovka úplně černá (nehlásilo zakódováno) a asi u třech byl na obrazovce zaseklý obraz. Když se mi něco zalíbí a chci nahrát reprízu většinou v nočních hodinách tak špatně dopadnu.
Jasně, že jo.
To jen Jirbar má pocit, že za všechnu špatnost světa může Skylink. Už jsme to tu dřív řešili.
doplněno 05.03.13 23:43:Jirbar:...mnozí nadávají? Těm třem nespokojeným, z nichž jeden si za to nejspíš mohl sám a dvoum nešla HD, na což stačí trochu huř nastavená parabola a špatné počasí, říkáte mnozí? To jste moc dobře neuhrál:D
Ale částečnou máte pravdu aspoň v tom, že za výpadky může nést vinu Skylink. I když ne vždy.
Já s ním problémy nemám a to se dívám na TV každou denní dobu. Ne v kuse samozřejmě.
Když je to tak hrůzostrašná firma, co vám brání jít o dům dál?
Jo a se Skylinkem nemám, kromě jejich karty, nic společného.
Ty chytrej je mně jedno za koho kopeš. Přečti si tohle jak mnozí nadávají parabola.cz/... a kdo jinej za to může. Jedině Srajlink. Jim platím. A to mně Ti blbci ještě napsali ať si pozvu odborníka, či koupím jinej satelit. Minulou noc toho polovina nešlo. Všechny nahrávky v háji. A to není poprvé.
doplněno 07.03.13 00:52:Přijde na řadu UPC. Né né žádná parabola. Tu noc nešlo dost programů o tom žádná řeč. Při tom z jednoho TP něco šlo něco ne. Počasí a parabola většinou postihne celý TP. A že vysílají něco jiného než je v programu (nepíšu EPG) to dovede nas*at. A nebylo to poprvé. Většinou pozdě v noci. Třeba si říkají že se nikdo nekouká.
Protože ten čtvrtej Multiplex je "nabouchanej" a tak muselo ČT "ustoupit" kvůli novému kanálu Novy. Myslím že se jmenuje TELKA
Těžko říci. Pokud nezavedou další Multiplex. Spíš ještě odpadne NOVA HD ta tam je myslím taky. Navíc je to vysíláno v MPG4 což zabere víc "prostoru"a taky možná polovina TV a setboxů MPG4 neumí.
doplněno 05.03.13 12:06:
Heh? Tak to je pro mě novina. To jsem si chtěl pořídit HD pozemní příjem. No tak to je dobře, že to vím. Na sračky Novy koukat nehodlám.
No právě, já jim taky na pořady tipu Smíchov a Telka kašlu. V listopadu jsem si kupoval Plasmu s tím ,že tam budou naopak přidávat programy v HD a ono houbelec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.