Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde odesílat emaily na Androidu (Samsung S)

Od: michalll* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mám asi půl roku Samsung Galaxy S1 (i9000), celou dobu od koupě po nastavení operátorem mi přicházely spolehlivě emaily a také jsem je mohl odesílat...

Nyní již asi týden mi žádná odchozí pošta nikomu nedojde (zkoušeno na 4 účtech), přijatá přijde..Také mě štve, že když si nastavím obnovu příchozí poštu, jeslti se mi má na ploše zobrazit po 15 min, 30min nebo 3hod, tak ikdyž mám 15min, tak někdy mi přijde přesně po 15min, někdy pípne až po 2hod..někdy vůbec...

Nevíte jak to řešit? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark165651
hodnocení

0x

předpokládám že tím emailem nemáte na mysli gmail, protože s tím byste se s takovými problémy nesetkal ...

u klasického mailu který je postaven nad protokoly pop3 a smtp velmi často selže nebo prostě po čase přestane platit adresa smtp serveru, a vy ji musite opravit ručně.

Osoboně bych doporučil přejít spíše na ten gmail, ikonku máte o kus vedle ... ale pokud trváte na tomto nespolehlivém řešení, opravte si adresu SMTP serveru. V té je problém. Operátor ji asi z ničeho nic změnil.

bena*

Na gmail bych nepřecházel kvůli tomu a už bych ho vůbec nepřímo považovla za něco víc /jinými slovy jste to řekl/. Nevím jak teď ale gmail když jsem ho jeden čas měl, tak byl nespolehlivý.
Seznam email už nějaký ten pátek disponuje i IMAP protokolem.
SMTP server doporučuji používat poskytovatale internetového připojení. Spousta poskytovatelů dovoluje používat právě jen jejich.

michalll*
hodnocení

Vaši odpověď nelze hodnotit, nevím proč, tak alespoň děkuji.

michalll*
hodnocení

Děkuji za odpovědi, jak to mám tedy řešit? Kde tyhle protokoly k ruční orpavě najdu? Email je pro mě hodně důležitý...

Děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]